Ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη κλήρωση που μπορούσε να του τύχει

Δημήτρης Κανελλάκης18 Μαρτίου 2021

Στο δρόμο του βρίσκεται μια ομάδα που, όπως κι αυτός, αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα.

Η ΑΕΚ είναι εξίσου απογοητευτική με τον ΠΑΟΚ, πολύ μακριά από αυτό που είχε ως στόχο για το πρωτάθλημα, με εσωστρέφεια, τον κόσμο της αγανακτισμένο, αντιδράσεις.

Είναι άνω-κάτω, δηλαδή, κι η ΑΕΚ. Όπως ακριβώς και ο ΠΑΟΚ.

Μεγαλύτερη ευκαιρία δεν θα μπορούσε να υπάρξει για τον Γκαρσία και τους παίκτες του. Όχι επειδή αυτοί είναι στα καλά τους κι η ΑΕΚ στα χάλια της, αλλά, επειδή αν δεν μπορέσουν ούτε σ' αυτούς τους δύο αγώνες να ορθώσουν ανάστημα, αν δεν μπορέσουν ούτε τώρα να δώσουν σημάδια ζωής, τότε η σεζόν τελειώνει από κάθε άποψη.

Και θα τελειώσει με τον χειρότερο τρόπο, θα είναι παταγωδώς αποτυχημένη και θα πρέπει, χωρίς δεύτερη σκέψη, να οδηγήσει σ' αυτό που, σε ό,τι με αφορά το έχω ήδη πει : γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή.

Για να επιστρέψουμε, όμως, στην κλήρωση του κυπέλλου, κι επειδή πολλοί μπορεί να αναρωτηθούν πώς γίνεται να θεωρώ την ΑΕΚ ως την καλύτερη αντίπαλο για τον ΠΑΟΚ και όχι τον ΠΑΣ, εξηγούμαι: σχετικά με την ΑΕΚ ανέλυσα ήδη την άποψη μου. Ως προς τους Γιαννιώτες, πραγματικά πιστεύω ότι θα ήταν πολύ πιο επικίνδυνος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ. Είναι γνωστό ότι δεν κρίνω τις ομάδες ανάλογα με το βάρος του ονόματός τους, αλλά βάσει αυτού που παρουσιάζουν στο γήπεδο.

Ο ΠΑΣ έχει δείξει ότι είναι ικανός για ζημιές κόντρα σε ομάδες με μεγαλύτερο απ' αυτόν ειδικό βάρος, δεν έχει καμία πίεση, ούτε κάποια αναστάτωση στο εσωτερικό του να διαχειριστεί.

Είναι άνετος, χαλαρός, κυνηγάει την ευκαιρία του...

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, θα ψάξει τη... λύτρωσή του κόντρα σε μια ομάδα που ψάχνει κι αυτή τη δική της.

Αν δεν έχει τρόπους να το εκμεταλλευτεί ούτε αυτό, θα είναι η μεγαλύτερη επιβεβαίωση πως δεν έχει καθόλου σφυγμό, ότι δεν έχει αντίδραση, πως δεν μπορεί να βγει από την εντατική...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.