«Ο ΠΑΟΚ έχει βάση, ο Άρης μπορεί να κάνει την υπέρβαση»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Αλέκος Βοσνιάδης και αναφέρθηκε στην κακή πορεία της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, ενώ τόνισε ότι ο Άρης φέτος μπορεί να κάνει την υπέρβαση.

Στο πρώτο του σχόλιο ο τεχνικός των Θεσσαλών ανέφερε: «Θεωρώ από την δομή υπάρχει το πρόβλημα. Από εκεί που ήμασταν στην κορυφή της Ευρώπης, τώρα δεν μπορούμε να κερδίσουμε υποδεέστερες ομάδες. Διαλύθηκε ο ιστός. Το έχουμε χάσει».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Μπορεί αρκετοί να λένε ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση, όμως εγώ αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ο Δικέφαλος έχει τη βάση και θα βρει τη σειρά του παιχνίδι με παιχνίδι. Αν καταφέρει στην αρχή να πάρει βαθμούς, τότε θα μπορέσει να κερδίσει πράγματα».

Για τον Άρη:

«Αν η ομάδα αποκτήσει τη συνοχή που πρέπει, μπορεί να κάνει πράγματα. Για να περάσεις μια ομάδα που έχει εδραιωθεί ψηλότερα από σένα τα τελευταία χρόνια, πρέπει να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, με κόσμο, με δυναμική και με βάση την περσινή σεζόν μπορεί φέτος να κάνει την υπέρβαση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.