Ο ΠΑΟΚ έχει πανίσχυρο κίνητρο και τους τίτλους στο dna του τα τελευταία χρόνια

Δημήτρης Κανελλάκης21 Μαΐου 2022

Την ευκαιρία για να κλείσει, σχεδόν, ιδανικά έχει απόψε ο ΠΑΟΚ, στον τελικό του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. 

Έχοντας ήδη την πορεία του μέχρι τους «8» του Conference League και την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Super League, για τον ΠΑΟΚ κανείς δεν θα θυμάται ούτε τις μεταπτώσεις στην απόδοσή του, ούτε την άκρως προβληματική εικόνα στα πλέι οφ, ούτε τις όποιες συζητήσεις για την ποιότητα του ρόστερ του, αν κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας.

Κι εδώ που τα λέμε, ακόμη και για όποιον ενδεχομένως θα βάζει στην συζήτηση ακόμη και μετά από το κλείσιμο της σεζόν με την κατάκτηση ενός τίτλου ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καθόλου ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα, ότι έμεινε από πολύ νωρίς αρκετά πίσω και δεν διεκδίκησε, όπως περίμενε ο κόσμος, το νταμπλ, η απάντηση κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ότι... κανείς δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία.

Ομως, για τον ΠΑΟΚ προέχει απόψε ο τελικός. Προέχει η μεγάλη ευκαιρία που έχει μπροστά του για να αυξήσει τον αριθμό των τροπαίων και να δώσει το δικαίωμα στον κόσμο του να πανηγυρίσει, να χαρεί, να νιώσει για μια ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια πόσο σπουδαίο είναι που η ομάδα έχει, πλέον, τη δυνατότητα να κατακτά τίτλους.

Ο ΠΑΟΚ έχει πανίσχυρο κίνητρο. Και κάθε φορά αυτή την σεζόν που είχε ο ΠΑΟΚ κίνητρο, τον είδαμε να δίνει τις μάχες του με αποφασιστικότητα, με αυτοπεποίθηση, με πίστη, με δυναμισμό.

Νομίζω ότι έτσι θα τον δούμε και απόψε: να τα δίνει όλα για να νικήσει τον Παναθηναϊκό και να πάρει το κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες διψασμένους, παίκτες που ξέρουν τι σημαίνει να διεκδικείς και να κατακτάς τίτλους. Έχει παίκτες που αυτές οι καταστάσεις βρίσκονται στο dna τους, που ξέρουν να τις διαχειρίζονται και να τις φέρνουν εις πέρας.

Το έχουν κάνει με επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια και απόψε θα προσπαθήσουν να το επαναλάβουν. Δεν θα είναι εύκολο. Σίγουρα... Όμως τίποτε δεν είναι εύκολο. Γίνεται εύκολο όταν το θέλεις πολύ και ξέρεις πώς να το πετύχεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.