«Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε εξαιρετικά το παιχνίδι στη Μασσαλία, μπορεί να περάσει»

Metrosport Team11 Απριλίου 2022

Την εκτίμησή του ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ έκανε μέσω του Metropolis 95,5 και της εκπομπής «Τρίτο Ημίχρονο» ο προπονητής του Βόλου, Κώστας Μπράτσος. 

«Παρακολούθησα το πρώτο παιχνίδι στη Μασσαλία. Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ και δεν είδα μεγάλη διαφορά στις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε εξαιρετικά το παιχνίδι και παρότι δέχτηκε πίεση στην αρχή, με το γκολ που πέτυχε με τον Καντουρί συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ».

Για τα πλέι άουτ και την προσπάθεια του Βόλου:

«Σε ότι έχει να κάνει με τους ποδοσφαιριστές είναι δύσκολο να αγωνίζονται χωρίς κίνητρο στα πλέι άουτ, αλλά επειδή ζουν από το άθλημα πρέπει να δίνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και να κλείσουν με θετικό πρόσημο την χρονιά. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα της Λίγκας και δεν θέλω να σχολιάσω αν είναι καλό ή όχι να υπάρχουν τα πλέι άουτ. Στο πρώτο παιχνίδι των πλέι άουτ με τον Αστέρα Τρίπολης δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε, αλλά στα δύο τελευταία και ειδικά στο τελευταίο ματς με τη Λαμία στην έδρα μας πήγαμε εξαιρετικά και δώσαμε παράλληλα την ευκαιρία να αγωνιστούν νέα παιδιά. Το μέτρο είναι το καλύτερο και αυτό προσπαθούμε να περνάμε στους παίκτες».

Για τη μάχη της Ευρώπης στα πλέι οφ: 

«Και οι τρεις ομάδες έχουν θετικά και αρνητικά. Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Είδατε χθες το λάθος του Κριχόβιακ που κόστισε στην ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Άρη. Τακτικά οι ομάδες είναι σε υψηλό επίπεδο και οι ισορροπίες είναι λεπτές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.