Ο ΠΑΟΚ δένει τον Μιχαηλίδη, έρχεται ο Κουτσολιάκος για το deal

Metrosport Team04 Νοεμβρίου 2021

Χωρίς να το κάνουν ευρέως γνωστό, ΠΑΟΚ και Μιχαηλίδης είχαν μπει σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Την Τρίτη ο 21χρονος αμυντικός είπε προφορικά το ναι στην πρόταση της ΠΑΕ που στο πρόσωπο του Γιαννιτσιώτη αμυντικού βλέπει έναν παίκτη με σημαντικό παρόν και ακόμη σπουδαιότερο μέλλον.

Στα σχεδόν τρία χρόνια του στον ΠΑΟΚ ο Μιχαηλίδης μετρά 48 συμμετοχές και 2 γκολ, φέτος έχει ήδη 12 ματς ενώ σκόραρε και μία φορά και πλέον θεωρείται από τα βασικά γρανάζια της ομάδας. Όπως και στην περίπτωση του Τσιγγάρα, το πλάνο για το νέο συμβόλαιο του Μιχαηλίδη είναι το ίδιο: Τετραετούς διάρκειας, χωρίς μπάι άουτ για να μπορεί ο ΠΑΟΚ να διαχειρίζεται απόλυτα το μέλλον του.

Η τελική συζήτηση στην διάρκεια της οποίας θα οριστικοποιηθούν και όλες οι λεπτομέρειες θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα όταν ο ατζέντης του παίκτη, Πολ Κουτσολιάκος θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με την Μαρία Γκοντσαρόβα και να πέσουν οι υπογραφές. Φυσικά και σε επίπεδο απολαβών το νέο συμβόλαιο θα αναγνωρίζει την εξέλιξη που έχει και, κυρίως, την προοπτική του Μιχαηλίδη να εξελιχθεί σε στόπερ υψηλότατων προδιαγραφών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.