Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τον Ντάντας, πριν το κρίσιμο ματς της Πορτογαλίας

Metrosport Team02 Ιουλίου 2023

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τον Τιάγκο Ντάντας, οποίος προετοιμάζεται για την κρίσιμη αναμέτρηση της Πορτογαλίας κόντρα στην Αγγλία για τα προημιτελικά του Euro U21, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να στέλνει τις ευχές της στον 22χρονο μέσο.

Η Πορτογαλία του Ντάντας βρίσκεται ένα βήμα πριν τα ημιτελικά του Euro U21 και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε καλή τύχη, πριν από τον μεγάλο αγώνα με τα "τρία λιοντάρια". Δείτε την ανάρτηση του ΠΑΟΚ:

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση δύο χαφ, με τις δύο αυτές κινήσεις να βρίσκονται υπό άκρα μυστικότητα και με στόχο να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα ώστε να μπουν στο αγωνιστικό πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Τέχελεν της Ολλανδίας.

Επίσης, προ ημερών η "Record" ανέφερε για τον Ντάντας«Ο ΠΑΟΚ θα ήθελε να ενεργοποιήσει τη ρήτρα οψιόν αγοράς του Τιάγκο Ντάντας, αλλά αυτό το σενάριο είναι απίθανο να υλοποιηθεί. Σύμφωνα τα όσα έγιναν γνωστά, οι Λουζιτανοί συμφώνησαν -μάλιστα- να μειώσουν το ποσό κοντά στα 3.5 εκατ. ευρώ αλλά και πάλι η συγκεκριμένη τιμή εξακολουθεί να αποτελεί εμπόδιο για τους Έλληνες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.