Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να χύσει την καρδάρα στα Γιάννενα – Οι σκέψεις 11άδας του Λουτσέσκου

Γιώργος Ζαΐρης25 Φεβρουαρίου 2023

Την περασμένη αγωνιστική πήρε μια πολύτιμη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ. Σήμερα στις 19:00 [Live metrosport.gr - Μetropolis 95.5- NOVASPORTS PRIME] στην έδρα του ΠΑΣ θέλει τους τρεις βαθμούς γνωρίζοντας πως σήμερα επίσης, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Παναθηναϊκό και η ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.
Μπορεί λοιπόν να βγει πολλαπλά κερδισμένος αρκεί ο ίδιος να κάνει το καθήκον του και να πάρει μια ακόμη εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΠΑΣ που όμως έχει μόλις μια ήττα στο δεύτερο γύρο και στην έδρα του κέρδισε την ΑΕΚ, κατάφερε το 0-2 να το κάνει 2-2 με τον Ολυμπιακό και χρειάστηκε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις για να φύγει από εκεί νικητής ο Παναθηναϊκός.
Αν λάβουμε από τη μια όσα έχει πετύχει ο ΠΑΣ στην έδρα του και από την άλλη το πόσο επιρρεπής είναι στα δώρα φέτος οΠΑΟΚ, είναι ξεκάθαρο πως απαγορεύεται να προσεγγίσει κανείς το σημερινό ματς με αφέλεια και να το χαρακτηρίσει εύκολο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε τις δυσκολίες του αγώνα και πλέον έχει έναν ακόμη πονοκέφαλο. Στην απουσία του τιμωρημένου Κοτάρσκι ήρθε να προστεθεί και αυτή της τελευταίας στιγμής με τον Ολιβέιρα που ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το πρώτο ματς στη φετινή Super League όπου ο Πορτογάλος θα απουσιάσει και μόλις το τρίτο από τα 29 συνολικά που έδωσε η ομάδα καθώς ήταν εκτός στα δυο παιχνίδια με την Λέφσκι και στο εντός έδρας ματς του Κυπέλλου με την Καλαμάτα.
Στην αποστολή επιστρέφει ο Μπίσεσβαρ, έμεινε εκτός ο Καντουρί, οι Μιχαηλίδης και Τσαούσης όπως και οι Λύρατζης, Βιεϊρίνια που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, αλλά και στους Γιάσμιν Κούρτιτς και Νίκολας Κουαλιάτα που δούλεψαν στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Προβάδισμα ο Τόμας


Από τη στιγμή που ο Ολιβέιρα δεν μπορεί να αγωνιστεί προβάδισμα για τη θέση του φορ έχει ο Μπράντον Τόμας ενώ διαθέσιμος είναι και ο Στέφανος Τζίμας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζίβκοβιτς, ο Σάστρε στα δεξιά και ο Ράφα στα αριστερά της άμυνας με τους Ινγκασον-Κουλιεράκη στο κέντρο της.
Ο Σβαμπ διεκδικεί με τον Ντάντας τη θέση δίπλα στον Αουγκούστο με τον Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς και Νάρεϊ να συνθέτουν την 3άδα πίσω από τον φορ. Αν επιβεβαιωθεί αυτή η ενδεκάδα τότε στον πάγκο θα είναι οι : Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κάργας, Ντάντας [ή Σβαμπ], Φ. Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Τάισον, Ρικάρντο,Τζίμας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.