Ο ΠΑΟΚ δεν παραχωρεί τον Κούτσια, από τα μέσα Αυγούστου τον έχει απόλυτα «δεμένο»

Κώστας Πετρωτός21 Αυγούστου 2021

Από την γειτονική Ιταλία έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της Τορίνο για τον Γιώργο Κούτσια. Μέσω ατζέντηδων και όχι με την μορφή επίσημης κατάθεσης, μεταφέρθηκε στον ΠΑΟΚ η πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς. Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του metrosport.gr, δεν υπάρχει καμία σκέψη παραχώρησης του 17χρονου επιθετικού που την δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί το μεγαλύτερο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ. 

Στην Τούμπα βλέπουν στο πρόσωπό του έναν ποδοσφαιριστή που στο άμεσο μέλλον μπορεί να προσφέρει πολλά αγωνιστικά και ενδεχομένως αργότερα να αποφέρει και σοβαρά οικονομικά οφέλη. Γι’ αυτό, άλλωστε, και ο προπονητής προσωπικής εκγύμνασης, Τζιανπάολο Καστορίνα, αφιερώνει αρκετό χρόνο στις προπονήσεις για να δουλεύει μαζί του, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει ότι, στην περίπτωσή του, «ψάχνει» τις ευκαιρίες να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι από τα μέσα του Αυγούστου έχει πάψει να ισχύει η ρήτρα αγοράς των δύο εκατομμυρίων ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του. Μέχρι και το καλοκαίρι του 2023 που διαρκεί η συνεργασία των δύο πλευρών, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έχει απόλυτα τον πρώτο λόγο σε οποιαδήποτε κρούση γίνει. 

Θεωρείται, τέλος, βέβαιο, ότι σύντομα η πλευρά Κούτσια θα κληθεί να συζητήσει για επέκταση της συνεργασίας, κάτι που θα αποτελεί και έμπρακτο μήνυμα προς τον ποδοσφαιριστή ότι στον Δικέφαλο πιστεύουν και επενδύουν στο ταλέντο του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.