Ο ΠΑΟΚ χτίζει παράδοση πωλήσεων με τους επιθετικούς

Κώστας Πετρωτός08 Ιουλίου 2022

Προφανώς δεν είναι ένα ζήτημα για να «πανηγυρίσει» ένας οπαδός του ΠΑΟΚ. Όμως, είναι αλήθεια ότι ο Δικέφαλος έχει καταφέρει να «χτίσει» μία παράδοση στην πώληση φορ, από τους οποίους καρπώθηκε και χρήματα.

Για την ακρίβεια, μόνο από τον Τσόλακ δεν έχει βγάλει χρήματα ο Δικέφαλος. Αν βάλουμε ως σημείο εκκίνησης την πώληση του Κουλούρη στην Τουλούζ με 3,3 εκατ. ευρώ, τότε θα θυμηθούμε την πώληση του Αλεξάνταρ Πρίγιογιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ που ο ΠΑΟΚ τον αγόρασε με δύο εκατομμύρια από την Λέγκια και τον έδωσε με δέκα. Θα πάμε στην πώληση του Ακπομ στην Μίντλεσμπρο, που ο Δικέφαλος τον είχε αγοράσει περίπου ένα εκατομμύριο και τον πούλησε τρία, αλλά περίπου το 40% πήγε στην Αρσεναλ.

Φυσικά και την πώληση του Κάρολ Σφιντέρσκι στην Σάρλοτ έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Στην περίπτωση του Τσόλακ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε τουλάχιστον να πάρει πίσω τα χρήματα που είχε δώσει στην Ριέκα και, μάλιστα, όπως τουλάχιστον προκύπτει από πηγές στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ, χωρίς να χρειαστεί να δώσει επιπλέον χρήματα στην Ριέκα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.