Ο ΠΑΟΚ «αποφεύγει» την αλλαγή

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2021

Στις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο Αρης Λυκογιάννης ρωτήθηκε δύο φορές για το ενδεχόμενο (τουλάχιστον) μίας αλλαγής στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, έδωσε όμως την ίδια απάντηση. 

«Προτεραιότητά μας είναι να λειτουργήσουμε με τις λιγότερες αλλαγές και με τα λιγότερα έξοδα. Γίνεται μια σοβαρή προσπάθεια κι εμείς δεν θέλουμε να την κάνουμε δύσκολη με περιττά έξοδα», είπε μετά την ήττα στο Περιστέρι

Η αλήθεια είναι ότι υπό διαφορετικές συνθήκες, ήδη θα είχε δρομολογηθεί η αντικατάσταση του Μπο Μπιτς διότι ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έχει ανταποκριθεί στις αγωνιστικές ευθύνες του, βάσει του πλάνου. Χαρακτηρίζεται από τρομερή αγωνιστική αστάθεια, στα μεγαλύτερα διαστήματα των αγώνων είναι «άφαντος» στο παρκέ κι αν εν τέλει υπήρχε η οικονομική δυνατότητα, θα είχε αποχωρήσει από την ομάδα. Δεν είναι βέβαια ο μοναδικός που προκαλεί προβληματισμό στις τάξεις του τεχνικού επιτελείου.

Επί του παρόντος, είναι απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου η υποστήριξη όλων των αθλητών προς την κατεύθυνση υλοποίησης των οικονομικών στόχων. Μοναδική περίπτωση να αλλάξει κάτι είναι να «στραβώσει» το αγωνιστικό, δηλαδή να μην γίνουν οι δύο νίκες στους επόμενους εντός έδρας αγώνες με Μεσολόγγι και Ηρακλή καθώς σ’ αυτήν την περίπτωση ο Δικέφαλος θα πάψει να κοιτάει προς τα πάνω. Αυτό εξασφάλισε με τις διαδοχικές νίκες που έτυχε πριν την ήττα από το Περιστέρι. Περιμένει βέβαια από τον Μπο Μπιτς ή ακόμη από τον Τέρνερ θα προσφέρουν περισσότερα και κυρίως να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.