Ο ΠΑΟΚ απέρριψε νέα κρούση της Αλ Αΐν για τον Ντόουγκλας!

Κώστας Πετρωτός23 Δεκεμβρίου 2022

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έδειξε και στο Αγρίνιο ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα, σκοράροντας μάλιστα για τρίτο σερί παιχνίδι μετά τις αναμετρήσεις με Βόλο και Ιωνικό. Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι κομβικός στο αγωνιστικό πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου και αυτό αποδεικνύεται και από κινήσεις που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου είχε ανανεώσει την συνεργασία μαζί του μέχρι τα τέλη Ιουνίου 2026, ενώ πριν από μία εβδομάδα περίπου αρνήθηκε πρόταση για μεταγραφή του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του metrosport.gr, για τον 26χρονο μέσο έγινε κρούση από την Αλ Αΐν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για να τον αποκτήσει, αλλά ο ΠΑΟΚ την αρνήθηκε.

Πιο αναλυτικά, οι Αραβες πρότειναν να πάρουν δανεικό τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι με ένα εκατομμύριο ευρώ, βάζοντας στην συμφωνία με τον Δικέφαλο και ένα μπάι άουτ της τάξης των 7 εκατομμυρίων. Ωστόσο, στην Τούμπα δεν θέλησαν να μπούνε σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, αφού ο Ντόουγκλας είναι βασικό γρανάζι της ομάδας που χτίζει ο Λουτσέσκου.

Όπως είχε γράψει το metrosport.gr, το ενδιαφέρον της Αλ Αΐν δεν είναι τωρινό, αφού είχε κάνει και σχετικά πρόσφατα κρούση στον Δικέφαλο. Η αραβική ομάδα φαίνεται πώς έχει εστιάσει στην περίπτωση του Αουγκούστο και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν επανέλθει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.