Ο Πανσερραϊκός πήρε το ντέρμπι κορυφής με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Κωστής Παναγιώτου06 Ιανουαρίου 2023

Ο Πανσερραϊκός κατάφερε να επικρατήσει επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στο ντέρμπι κορυφής της 9ης αγωνιστικής, με 2-0 χάρη στα γκολ του Αχμέντ Σαΐντ και του Αλέξανδρου Ζέρη, πετυχαίνοντας την έκτη συνεχόμενη νίκη του στη Super League 2.

Τα "λιοντάρια" έφτασαν τους 22 βαθμούς και βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με τον ΠΑΟΚ Β να είναι στη δεύτερη θέση, έχοντας 19 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο. Αντίθετα η ομάδα της Καρδίτσας έμεινε στους 18 βαθμούς και στην 3η θέση.

Στο πρώτο μισάωρο του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, με τον Γιάκο να χάνει δύο μεγάλες ευκαιρίες να βάλει μπροστά την ομάδα του, καθώς και τις δύο φορές (7', 29') σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γιαννίκογλου.

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Σαΐντ να γράφει το 1-0 με κεφαλιά στο 35ο λεπτό, μετά από ωραία ενέργεια του Στίνα, οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, και με συστημένη σέντρα έστειλε τη μπάλα στο κεφάλι του συμπαίκτη του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Π.Αμανατίδη προσπάθησε να πιέσει ώστε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά δεν μετουσίωσε την κατοχή της σε ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Πανσερραϊκού. 

Μάλιστα, στο 89ο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Αλέξανδρο Ζέρη να πετυχαίνει ένα πανέμορφο τέρμα, ύστερα από εκτέλεση φάουλ η μπάλα απομακρύνθηκε από τους παίκτες της Καρδίτσας εκτός περιοχής, με τον Ζέρη να βλέπει τη μπάλα να του στρώνεται και με ένα βολέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού, 2-0.

Πανσερραϊκός (Προπονητής: Δερμιτζάκης): Γιαννίκογλου, Ζέρης, Καρασαλίδης, Παντεκίδης, Πεταυράκης, Στίνα, Θυμιάνης, Μούργος, Σοφιανός, Κανίς, Σαΐντ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Προπονητής: Π.Αμανατίδης): Γκέκας, Σταμόπουλος, Αναστασόπουλος, Σκόνδρας, Δημόπουλος, Κοζορώνης, Μπάλλας, Γιάκος, Κάρδαρης, Βερνάρδος, Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.