«Ο Πανόπουλος δεν πουλιέται σε κανέναν, η Ξάνθη είναι αυτόνομη»

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Δεκεμβρίου 2019

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, Δημήτρης Ζωγραφάκης, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για συνιδιοκτησία Ξάνθης-ΠΑΟΚ, ενώ έκανε τη δική του πρόβλεψη για τη μάχη τίτλου στη Super League 1.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το φιλικό μεταξύ των παλαιμάχων της Καβάλας και του ΠΑΟΚ: «Ούτε οι βετεράνοι σταματιούνται, δεν σπάει αυτό το αήττητο. Επαιξα με αντιπάλους παλιούς μου συμπάικτες όπως ο Σαλπιγγίδης και ο Νάστος. Ο Δημητράκης είναι σε καλή κατάσταση, τρέχει-παίζει»

«Τους πειράζει ο ΠΑΟΚ και τους ενοχλεί το VAR»

Για τον τωρινό ΠΑΟΚ: «Εχω αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και τα βλέπω απ' έξω. Ας αφήσουν ορισμένοι αυτά τα παρασκηνιακά και ας αφήσουν το ποδόσφαιρο να παίζεται στο γήπεδο. Όταν είχε γίνει το συμβάν με τον Ιβάν Σαββίδη που μπούκαρε στο γήπεδο, είχε γίνει σάλος για δύο εβδομάδες στο πανελλήνιο. Όταν όμως έπαιξα εγώ και είχε γίνει συμβάν με τον Μπάγεβιτς και τον Μαυρογενίδη έλεγαν ότι δεν τα έχουν ζήσει ξανά. Αυτά που έγιναν πριν δύο εβδομάδες τιμούν το ποδόσφαιρο; Οι δηλώσεις του κυρίου Θεοδωρίδη επιτρέπονται; Εμείς δεν θίξαμε ποτέ κανέναν. Ας τα αφήσουν αυτά. Ο ΠΑΟΚ απέδειξε τα τρία τελευταία χρόνια ότι αυτή η ομάδα είναι η καλύτερη όλων των εποχών. Δεν το έχει καταφέρει ποτέ άλλοτε άλλη ομάδα, Πρωτάθλημα αήττητη και Κύπελλο. Τους πειράζει που ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα. Εγινα 41 χρονών, άσπρισαν τα μαλλιά μου για να δω Πρωτάθλημα, δεν βγήκα όμως να κατηγορήσω κανέναν και να κάνω ό,τι κάνουν αυτοί. Εχουν VAR, αν υπήρχε και τότε VAR θα παίρναμε Πρωτάθλημα. Προχθές στο ματς της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ, θα είχε δοθεί πέναλτι αν δεν υπήρχε VAR. Τι τους ενοχλεί τώρα ο ΠΑΟΚ;».

«Γελοιότητες οι καταγγελίες του Ολυμπιακού»

Για τις καταγγελίες για συνιδιοκτησία Ξάνθης-ΠΑΟΚ: «Όταν ήμουν ποδοσφαιριστής και έχανα κοιτούσα να βρω δικαιολογίες... Αυτά είναι γελοιότητες. Αν πάμε πιο πίσω και μιλήσουμε για τότε δεν θα τους συμφέρει. Η Ξάνθη είναι αυτόνομη ομάδα. Δεν πουλιέται και δεν δίνει παιχνίδι σε κανέναν. Ο κύριος Πανόπουλος είναι κύριος, δεν θα πουληθεί σε κανέναν. Ο κύριος Χρήστος δεν θα γίνει μπροστινός. Δεν νομίζω ότι θα το κάνει ποτέ. Ποιος πρόεδρος θα το κάνει αυτό; Η Ξάνθη είναι... βιομηχανία. Εχει δώσει παίκτες σε όλες τις μεγάλες ομάδες. Δεν νομίζω ότι θέλει να χαλάσει το πρόσωπό της. Ας παίζεται πλέον το ποδόσφαιρο μέσα στο γήπεδο. Ενοχλεί που δυνάμωσε ο ΠΑΟΚ».

Για το Πρωτάθλημα και την μάχη κορυφής: «Ως ομάδα μ' αρέσει ο ΟΦΗ. Σε ό,τι αφορά στην μάχη κορυφής το πάνω χέρι, νομίζω, το έχει ο ΠΑΟΚ. Εχει την καλύτερη ομάδα. Πλέον πολύς κόσμος συμπαθεί τον ΠΑΟΚ λόγω της πορείας που κάνει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.