Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει την έκπληξη με Μπερνάρντ

Metrosport Team14 Αυγούστου 2022

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, παρά τον αποκλεισμό από τη Σλάβια Πράγας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει ως πρωταρχικό στόχο την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου και ενός 8αριού, αλλά κοιτάει και άλλες περιπτώσεις.

Μια από αυτές είναι του Βραζιλιάνου Μπερνάρντ, οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης, όσο και πίσω από τον επιθετικό, στη θέση του 10αριου. Ο 29χρονος θέλει να μείνει ελεύθερος από την Αλ Σαρίγια και να επιστρέψει στην Ευρώπη, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να κάνουν την υπέρβαση και να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός έχει υποβάλλει ήδη πρόταση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή, κάνοντας την υπέρβαση στο οικονομικό κομμάτι και αν καταφέρει και επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, θα πρόκειται και μια πολύ δυνατή μεταγραφή για τα ελληνικά δεδομένα. 

Βέβαια, τον Μπερνάρντ, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα από το εξωτερικό, τον παρακολουθούν και άλλες ομάδες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. 

O 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ατλέτικο Μινέιρο και το 2018 η Σαχτάρ έβγαλε από τα ταμεία της 25 εκατ. ευρώ, κάνοντάς τον αυτομάτως την πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του βραζιλιάνικου συλλόγου. Σ3 156 συμμετοχές με τους Ουκρανούς πέτυχε 28 τέρματα και μοίρασε 35 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2021 μεταγράφηκε στην Έβερτον και έζησε το όνειρο της Premier League, με τα «ζαχαρωτά» αγωνίστηκε σε 84 παιχνίδια, μετρώντας 8 γκολ και 7 ασίστ. Από πέρυσι το καλοκαίρι βρίσκεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στην Αλ Σαρίγια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.