Ο Παναθηναϊκός έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού με... Μαουρίσιο!

Δημήτρης Καλαϊτζής14 Φεβρουαρίου 2021

Την ξέφρενη πορεία του στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 1 συνεχίζει ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα στο Πρωτάθλημα, καθώς τον κέρδισε με 2-1 στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 22ς αγωνιστικής. 

Μ΄ αυτή τη νίκη, το «τριφύλλι» ανέβηκε με αγώνα παραπάνω στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και πλέον κοιτάει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Από την άλλη πλευρά, οι Πειραιώτες, μετά την ήττα στο ντέρμπι στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Πέμπτης (18/2, 19.55) με την Αϊντχόφεν για τη φάση των «32» του Europa League.

Να σημειώσουμε ότι και οι δυο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι, αλλά ο Σκωτσέζος διαιτητής, Ρόμπερτ Μέιντεν θεώρησε πως δεν υπάρχουν παραβάσεις και γι΄ αυτό δεν έδωσε τίποτα.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο έκτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Σανκαρέ με ωραία ενέργεια έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μαουρίσιο με εξαιρετική κεφαλιά νίκησε τον Σα για το 1-0.

Στο 73΄ ο Παναθηναϊκός πήρε αέρα δυο τερμάτων. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Βέλεθ έπιασε την κεφαλιά, ο Σα απέκρουσε ασταθώς και ο Σανκαρέ με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 στο 82΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μασούρας πήρε την κεφαλιά, ο Νιάς προσπάθησε να απομακρύνει, ο Ελ Αραμπί έβαλε την κόντρα, η μπάλα πήγε στο δεξί δοκάρι, επέστρεψε στον Μαροκινό φορ των φιλοξενούμενων που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Μπα για χτύπημα στον Καρλίτος.  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.