Ο Παναιτωλικός τίμησε τον Κούμαν και του έκανε δώρο φανέλα!

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Νοεμβρίου 2022

Μετά από πρόσκληση του Γιάννη Αναστασίου ο Ρόναλντ Κούμαν βρέθηκε στο Αγρίνιο και μάλιστα θα παρακολουθήσει και την αυριανή (6/11) αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Η διοίκηση του Παναιτωλικού θέλησε να τιμήσει τον Ρόναλντ Κούμαν για την παρουσία του στο Αγρίνιο και μετά το δείπνο στο προπονητικό κέντρο του έδωσε μία φανέλα με το όνομα και το νούμερο που φορούσε τον καιρό που έπαιζε ποδόσφαιρο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την παρουσία του, είναι τιμή μας γιατί από ότι ξέρω είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο Αγρίνιο. Ο κάθε φίλαθλος, και ειδικά του Παναιτωλικού, θα νιώθει αυτή τη τιμή που μας κάνει ο Κούμαν να έρθει εδώ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των καναρινιών, Φώτης Κωστούλας. 

Από την πλευρά του ο Ρόναλντ Κούμαν είπε: «Ευχαριστώ το κλαμπ και τον κ. Αναστασίου για την πρόσκληση σε αυτό το ωραίο μέρος και θα το απολαύσω. Αύριο παίζει η ομάδα και χαίρομαι που θα είμαι εκεί να δω το παιχνίδι και να δω τον Αναστασίου που τον είχα πάρει τότε μεταγραφή από τη Ρόντα ως προπονητής του Aγιαξ. Είμαστε φίλοι και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ με κάποιους φίλους από την Ολλανδία. Ευχαριστώ τον Αναστασίου και το κλαμπ που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι τους τρεις βαθμούς αύριο. Δεν ήταν 'δύσκολος' παίκτης (σ.σ. τον είχε ως τεχνικός του Αγιαξ) . Καταλάβαινε το ποδόσφαιρο και μάθαινε τους νέους παίκτες του Αγιαξ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.