Ο Παναγίδης είναι στα χάι του!

Γιώργος Στράντζαλης22 Νοεμβρίου 2023

Το αστέρι του Μιχάλη Παναγίδη άρχισε να λάμπει πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ο Άκης Μάντζιος είχε το θάρρος και του έδωσε την ευκαιρία σε μια περίοδο μάλιστα που η μπάλα, στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Αρη, έκαιγε.

Ορμώμενος περισσότερο από τη διαπίστωση του ταλέντου, των αγωνιστικών χαρακτηριστικών και της προσπάθειας που διέκρινε στην καθημερινότητα της ομάδας από τον νεαρό επιθετικό και λιγότερο από την ανάγκη που υπήρχε να “καμουφλάρει” τις ελλείψεις στο ρόστερ του, ο προπονητής τον έριξε στα βαθιά και είδε τον Μιχάλη να κολυμπάει. Και μάλιστα με σχετική άνεση.

Χρειάστηκαν μόλις πέντε συμμετοχές με τον Αρη στην Super League, εκ των οποίων οι τρεις στο αρχικό σχήμα, για να έρθει η πρώτη επιβράβευση με την κλήση του Παναγίδη στην Εθνική Ελπίδων, παράλληλα με την πρώτη μεγάλη δικαίωση που μπορεί να αισθάνεται ο Μάντζιος. Γιατί, κακά τα ψέματα, αυτή η κλήση από τον προπονητή των Ελπίδων δεν θα ερχόταν ποτέ αν δεν τον έβλεπε να αγωνίζεται στην ομάδα του.

Μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του με τη Γαλανόλευκη και πρώτη στο αρχικό σχήμα του ομοσπονδιακού τεχνικού, Νίκου Παπαδόπουλου, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής εξελίχθηκε σε “ήρωα” για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας, στην προσπάθεια να βρεθεί στη διοργάνωση του Euro 2025. Με ένα εξαιρετικό αριστερό πλασέ στην κίνηση πέτυχε την ολική ανατροπή απέναντι στην -μέχρι προχθές αήττητη – Πορτογαλία και κράτησε την Εθνική Ελπίδων ζωντανή στο όνειρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.