Ο Πάμπλο Γκαρσία απαιτεί διέγερση και... πυράκτωση συναισθημάτων!

Δημήτρης Μπούζας04 Μαρτίου 2021

Θολό και ρευστό το σκηνικό των ημερών, με αποκορύφωμα τη μάχη της Κυριακής στη Τουμπα, που θα κρίνει σε σημαντικό βαθμό τις προοπτικές κατάληψης της δεύτερης θέσης.

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε σστο Κύπελλο, ο δε Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό που έρχεται με ένα σκορ εύθραυστο, συνοδευόμενος μάλιστα από αρκετά και σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Κάτι που πρέπει και μπορούν οι γηπεδούχοι να το εκμεταλλευτούν, με δεδομένη μάλιστα την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκονται. Η προετοιμασία ως εκ τούτου για τον ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στο παιχνίδι της Κυριακής, με το ματς της Λαμίας να δίνει το δικαίωμα για «δοκιμές» και «σκέψεις» από τον Πάμπλο Γκαρσία, που θα τον βοηθήσουν στο να βγάλει τις τελικές αποφάσεις του για την στελέχωση του σχήματος του Κυριακάτικου ντέρμπι.

Ο κόουτς του δικέφαλου μετά το «σοκ» της ήττας από τον Αστέρα, έχοντας πλέον βεβαιωθεί για συγκεκριμένες επισημάνσεις και διαπιστώσεις αρνητικές, αντέδρασε κάπως διαφορετικά από ότι μέχρι τώρα, αφήνοντας στην άκρη τα όσα συγχωρητικά σχόλια επιστράτευε για να καλύπτει εξόφθαλμες αδυναμίες που εμφανιζόντουσαν με ανησυχητική συχνότητα και προκαλούσαν βαθμολογικές απώλειες και απογοητεύσεις. Θεώρησε σωστό να τους καλέσει όλους και να τους προειδοποιήσει ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση και ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί αυτή η απαράδεκτη αγωνιστική συμπεριφορά, η οποία προσβάλει το κύρος ενός συλλόγου του μεγέθους και της ιστορίας του ΠΑΟΚ και πληγώνει τον κόσμο του. Είναι αδύνατον πλέον να γίνει ανεκτή η εικόνα με άνευρους, άψυχους βαδιστές και απερίσκεπτους λαθέρ.

Ο «Ινδιάνος» τους τόνισε σε αυστηρό ύφος και με έναν ιδιαίτερο τρόπο ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Κι αυτό ότι θα πρέπει να γίνει άμεσα από εδώ και πέρα. Το γνωστό μότο που επικαλείται...«με το μαχαίρι στα δόντια» αναφέρθηκε αρκετές φορές ακόμη και στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις που είχε. Από το Σάββατο το βράδυ λοιπόν μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσει το ντέρμπι, ο Γκαρσία όπως φαίνεται και όπως ολα δείχνουν θα ακολουθήσει αυτήν την τακτική, αποφασισμένος να πετύχει την «αφύπνιση» και την διέγερση και πυράκτωση συναισθημάτων όπως το πάθος, ο αγωνιστικός τσαμπουκάς και ο ψυχισμός ενός μαχητή που απεχθάνεται την υποχώρηση και την ήττα.

Ο Πάμπλο αποστρέφεται τους ριψάσπιδες και δοξολογεί και υμνεί αυτούς που μάχονται μέχρις εσχάτων για τις αρχές και τα ιδανικά τους. Δεν ξέρουμε το κατά πόσο θα πετύχει η προσπάθεια του. Το σίγουρο είναι όμως ότι δεν πρέπει να ξαναδούμε μια ομάδα άνευρη, σχεδόν υπνωτισμένη και ευάλωτη. Η διαφορά θα είναι εμφανής.

ΥΓ1: Είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε δυο κουβέντες για τα όσα σημαντικά και αποκαλυπτικά είχαμε και είδαμε στη «δεύτερη δόση» της «Δίκης» για τον περιβόητο φάκελο με την δραστηριότητα του Ραούλ Μπράβο. Και λέμε δεύτερη δόση γιατί όπως διέρρευσε θα υπάρξει και τρίτη με αναφορές σε ονόματα!!! Και όσοι κατά κάποιον τρόπο γνωρίζουν ποια είναι αυτά τα ονόματα, υποστηρίζουν πως θα γίνει ένας πραγματικός σεισμός.

ΥΓ2: Μου γράφει φίλος του ΠΑΟΚ (Θ. Μπαντής): «Άκουσα ραδιοφωνικό παραγωγό να ειρωνεύεται κατά κάποιο τρόπο τον Μπέο και την πιθανότητα να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ. Θα συμφωνούσα μαζί του, αν ο ίδιος δεν υποστήριζε κάποιον άλλο παράγοντα που θα έπρεπε εδώ και αρκετό καιρό να βρίσκεται στο Κορυδαλλό». Για να είμαι ειλικρινής δεν μπόρεσα να καταλάβω σε ποιον και σε ποιους αναφέρεται ο φίλος αναγνώστης.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.