Ο Πάλμα και η απόφαση διαχείρισης με Λεβαδειακό

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2023

Ρεπορτάζ: Γιώργος Στράντζαλης – Βασίλης Βλαχόπουλος

Αφού ξεπέρασε την κάκωση στην ποδοκνημική αλλά και την ίωση, ο Λούις Πάλμα τέθηκε στη διάθεση του Αλαν Πάρντιου ενόψει του αυριανού δεύτερου αγώνα με τον Λεβαδειακό για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας.

 Ο 22χρονος επιθετικός συμμετείχε χθες στην προπόνηση της ομάδας, δεν είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσει στο παιχνίδι με την ομάδα της Λιβαδειάς, θα πρέπει όμως να θεωρείται δεδομένο ότι ο Βρετανός τεχνικός θα του δώσει χρόνο συμμετοχής για να τον βοηθήσει να βρει ρυθμό. Η απόφαση για την 11αδα θα ληφθεί αναλόγως της εικόνας που θα παρουσιάσει στη σημερινή τελευταία προπόνηση. Γενικώς, ο 61χρονος τεχνικός προσανατολίζεται στη σκέψη αλλαγών, εκεί που η ομάδα του παρουσιάζει πολυφωνία. 

Για παράδειγμα, δεν έχει την πολυτέλεια να μην χρησιμοποιήσει τους Φαμπιάνο Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας, μπορεί και σκέφτεται να ξεκουράσει τον Ματέο Γκαρσία όπως και τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Ενδέχεται επίσης να δώσει ανάσες στον Μόουζες Οντουμπάτζο αλλά και να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Μπριάν Νταμπό. Η ΠΑΕ Αρης ανακοίνωσε χθες τη έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό όπου οι κάτοχοι καρτών διαρκείας έχουν έκπτωση 25%. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για παιδιά έως 12 ετών, ενώ η τιμή του εισιτηρίου για παιδιά από 12 ετών και άνω είναι στα 5 ευρώ πλην των VIP όπου κοστίζει 10 ευρώ. Σε ότι αφορά τις τιμές των εισιτηρίων για τους ενήλικες, είναι στα 10 ευρώ στα πέταλα, στα 15 ευρώ στη θύρα 2, στα 20 ευρώ στις θύρες 7 και 9 και στα 30 ευρώ οι VIP θέσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.