Ο παίκτης που «κλείνει» το μάτι στον Πάμπλο Γκαρσία!

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2020

Ο Μάριος Τσαούσης κάνει μία καλή χρονιά στην Σπάρτακ Τρνάβα. Στην σλοβακική ομάδα έχει καταγράψει 9 συμμετοχές και μία ασίστ και όπως δήλωσε χθες στο Metropolis 95,5: «Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου και ό,τι έχω καταφέρει μέχρι στιγμής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω τη δουλειά. Ήταν επιλογή μου να έρθω στη Σλοβακία, καθώς αγωνίζομαι κάθε Κυριακή και βελτιώνομαι συνεχώς».

Ο 20χρονος αριστερός μπακ έδειξε ότι έχει στο μυαλό του την επιστροφή στον ΠΑΟΚ και φρόντισε να στείλει μήνυμα στον προπονητή του στην Κ19, Πάμπλο Γκαρσία: «Δεν έχω μιλήσει προσωπικά με τον κ. Γκαρσία, καθώς το πρόγραμμά του είναι βαρύ και έχει πολλά στο κεφάλι του, έχω όμως επαφές με ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Θέλω να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Κάθε φορά που βλέπω αγώνες της ομάδας λέω ότι μπορώ να αγωνιστώ στον Δικέφαλο και το πιστεύω». 

Μάλιστα, είναι σίγουρος γι αυτά που θα πετύχει ο Ουρουγουανός στην ομάδα: «Θέλει να περάσει στην ομάδα την πειθαρχία και να μην παρατάει σε κανένα λεπτό το παιχνίδι. Ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ, το έχει νιώσει στο πετσί του και θα κάνει μεγάλα πράγματα. Χαίρομαι που ο ΠΑΟΚ δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά, εφόσον τους δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες θα αφήσουν εποχή, η γενιά μας ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.