Ο παίκτης που «έφαγε» τον Βλάνταν Ίβιτς από τη Γουότφορντ!

Στέφανος Αβραμίδης20 Δεκεμβρίου 2020

Παρελθόν από τη Γουότφορντ αποτελεί ο Βλάνταν Ίβιτς μετά την ήττα από την Χάντερσφιλντ.

Οι ιδιοκτήτες του κλαμπ πήραν την απόφαση να απολύσουν τον Σέρβο τεχνικό μετά την τέταρτη ήττα της σεζόν. Ήδη φέρονται να υπάρχουν συζητήσεις με τον προπονητή της Ντιναμό Τιφλίδας, τον παλιό εξτρέμ της Βαλένθια, Χίσκο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ίβιτς πλήρωσε την κόντρα που είχε με τη σημαία της ομάδας, τον Τρόι Ντίνι.

Ο 43χρονος τεχνικός άφησε τον έμπειρο επιθετικό στον πάγκο στο ματς με την Χάντερσφιλντ για «λόγους πειθαρχίας», εξοργίζοντας τους οπαδούς της ομάδας.

«Δεν ξεκίνησε επειδή έπαιξε πολλά πλήρη παιχνίδια πρόσφατα», απάντησε ο Ίβιτς σε σχετική ερώτηση. «Πιστεύω ότι δεν ήταν έτοιμος να παίξει από την αρχή, αλλά ο λόγος που δεν μπόρεσε να έρθει ήταν ένα ζήτημα πειθαρχίας» πρόσθεσε.

Όταν ρωτήθηκε αν ο Ντίνι είχε μέλλον στο κλαμπ, ο Ίβιτς ανέφερε: «Δεν ξέρω, θα δούμε. Είναι μεταξύ μας και δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Είμαι ο προπονητής και ξέρω ποια είναι η ευθύνη μου. Κανείς δεν μπορεί να είναι πάνω από τον σύλλογο στην ομάδα μου όταν είμαι προπονητής».

Ο 32χρονος επιθετικός είχε σκοράρει στους τρεις προηγούμενους αγώνες, και δύο από τα γκολ του ήταν νικητήρια. Έτσι η απόφαση του Ίβιτς να τον αφήσει στον πάγκο προκάλεσε έκπληξη.

Ο Ντίνι αγωνίζεται από το 2010 στην Γουότφορντ έχοντας 137 γκολ και 61 ασίστ σε 408 εμφανίσεις με τη φανέλα της.

Χαρακτηριστικότερη στιγμή το γκολ που πέτυχε στον ημιτελικό των πλέι οφ ανόδου κόντρα στη Λέστερ το 2013. Δευτερόλεπτα πριν, οι «αλεπούδες» έχασαν πέναλτι και στην κόντρα ο Ντίνι πέτυχε το χρυσό γκολ προκαλώντας ντελίριο στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ». Τελικά οι «σφήκες» έχασαν την άνοδο στην Premier League εκείνη τη σεζόν, χάνοντας στον τελικό από την Κρίσταλ Πάλας (1-0) στην παράταση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.