«Ο Ουάρντα θέλει να επιστρέψει στην εθνική και να πάρει το Copa Africa!»

Metrosport Team31 Αυγούστου 2021

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Ανόρθωσης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την απόκτηση των Ουάρντα και Νινούα από τον ΠΑΟΚ.


«Όταν η ομάδα εξασφάλισε την παρουσία της στους ομίλους της Conference είχαμε πει ότι θα ενισχυθούμε. Ψάχναμε μία φόρμουλα με τον ΠΑΟΚ για να πάρουμε τον Νινούα. Τον περασμένο Ιανουάριο φτάσαμε μία ανάσα, αλλά τελευταία στιγμή ο Πάμπλο Γκαρσία άναψε κόκκινο. Τώρα τα δεδομένα άλλαξαν και αφού μας προσφέρθηκε αυτό το ενδεχόμενο ο προπονητής είπε το ναι και κινηθήκαμε για την απόκτησή του. Ο Ουάρντα είναι μία επιπλέον επιλογή για την επίθεση. Στο τέλος αν έχεις την ευκαιρία να πάρεις έναν παίκτη αυτής της ποιότητας και αφού ο ίδιος ψήθηκε, η μεταγραφή έγινε πράξη» είπε αρχικά και συνέχισε:


«Από παραφιλολογία για τον Ουάρντα ακούσαμε διάφορα και εμείς, αλλά προτιμώ να μην ασχοληθώ με φήμες. Εξηγήσαμε στον Ουάρντα ότι εκτιμάται η ποδοσφαιρική του αξία και του δίνεται η ευκαιρία να παίξει Ευρώπη, να δείξει πράγματα και να νιώσει ξανά πρωταγωνιστής, γιατί ο Βόλος δεν είναι το ίδιο με τον ΠΑΟΚ και την Ανόρθωση. Για την ακρίβεια δεν θέλει μόνο να επανέλθει στην εθνική Αιγύπτου, αλλά να κατακτήσει το αφρικανικό Κύπελλο. Είναι... κολλημένος με το πως θα κερδίζει παιχνίδια και θέλει να παρασύρει σε αυτό και τους υπόλοιπους. Περιμένουμε όλα να τα δούμε στο γήπεδο».


Για το συμβόλαιο ενός χρόνου σημείωσε: «Είναι κάτι που προτιμήθηκε και από τις δύο πλευρές με την λογική του «βλέποντας και κάνοντας» και θα βρούμε τρόπο μέσα στη σεζόν να επεκτείνουμε την συνεργασία μας. Ακόμη είναι στα 27 και θέλαμε να είμαστε σίγουροι για το τι ακολουθεί. Αλλά πρώτα θέλουμε να ζήσουμε το σήμερα και θα υπάρξει χρόνος να κάνουμε ό,τι επιθυμούμε».


Υπογράμμισε ότι:
«Μπορεί να συνυπάρξουν Νινούα και Ουάρντα, γιατί ο Ουάρντα δεν υπάρχει θέση στην επίθεση που να μην έχει παίξει. Μπορεί ακόμη και με τον Χριστοδουλόπουλο να αγωνιστεί και να γίνεται εναλλαγή θέσεων κατά την διάρκεια του αγώνα».


Για την επιλογή του να φορέσει το 74 τόνισε: «Από τότε που συνέβη το τραγικό συμβάν όπου 74 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους στην Αλ Αχλί θέλει να έχει αυτό το νούμερο. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και για εμάς λόγω της τουρκικής εισβολής».

Κατέληξε λέγοντας για το γεγονός ότι ο Κετσπάγια θα συνεργαστεί με κάποιους δύσκολους χαρακτήρες: «Θα σας απαντήσω. Πριν βγάλαμε μία φωτογραφία και την ανέβασα στο Instagram και αυτό που έγραψε ο Ουάρντα είναι ότι θέλουμε να πουλάμε τρέλα και να γουστάρουμε!»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.