«Ο Ουάρντα είχε πρόταση από τον Αρη και ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό λόγω Χασάν»

Metrosport Team28 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος, Ομάρ Ελ Μπανούμπι, και μίλησε για τον Ουάρντα και την διαφαινόμενη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον του Αρη αλλά και την προοπτική της Εθνικής Αιγύπτου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και του Αρη για τον Ουάρντα: «Εδώ και δύο μέρες υπάρχει το θέμα του ΠΑΟΚ. Μίλησα με τον Ουάρντα, μου είπε πως μίλησε για τον Γκαρσία και μου ζήτησε και τη γνώμη μου και του είπα πως πρέπει να την αποδεχθεί αφού τον έκανε γνωστό στην Ευρώπη. Ναι δέχθηκε πρόταση από τον Αρη, έχει καλή σχέση με τον Καρυπίδη και στη προηγούμενη μεταγραφική περίοδο πήγε να γίνει κάτι. Δέχθηκε μήνυμα πριν μέρες από τον Αρη για τη γνωστοποίηση του ενδιαφέροντός του, αλλά προτιμάει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ενδιαφέρον και από μια ομάδα από την Αθήνα, ίσως από τον Ολυμπιακό επειδή παίζει εκεί ο Χασάν και έχουν καλή σχέση».

Για τη στάση του Μπέου και το τηλεφώνημα του Γκαρσία: «Με τον Βόλο υπήρχε μια ειδική συμφωνία πως μπορούσε να τον πάρει πίσω ο ΠΑΟΚ. Ο Ουάρντα είχε στο μυαλό του πως ήθελε να δείξει το ποδόσφαιρό του, δέχθηκε με χαρά το τηλεφώνημα του Γκαρσία και ξέρει πως να τον κουμπώσει στο σύνολο του ΠΑΟΚ και φαίνεται πως είναι πιο ώριμος στο παιχνίδι. Ξέρει πως αν πετύχει στον ΠΑΟΚ θα επιστρέψω στην Εθνική Αιγύπτου. Αν όλα πάνε καλά μέχρι το βράδυ θα είναι στη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.