Ο Ορόζ κράτησε όρθιο τον Βόλο

Δημήτρης Καλαϊτζής01 Νοεμβρίου 2021

Στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League 1, Ιωνκός και ΝΠΣ Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο γήπεδο της Νεάπολης. 

Ήρωας για τους Θεσσαλούς ο Ορόζ, ο οποίος με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο σκόραρε και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. 

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην είχε γκολ, όμως και οι δυο ομάδες είχαν αρκετές καλές στιγμές, αλλά Χουτεσιώτης και Κότνικ όποτε χρειάστηκε φώναξαν το παρών.  

Με γκολ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Άοσμαν, ο Βαφέας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας σε θέση ισχύος την ομάδα του.  

Η απάντηση των Θεσσαλών ήρθε τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα. Ο Νίκολας Ορόζ εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε, ο Ρομαό στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα με το κεφάλι, την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι δύο ομάδες, κυνήγησαν μέχρι το τέλος το γκολ της νίκης, με κορυφαία του Τουράμ στο 93' με τον Κότνικ να λέει όχι.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης – Μύγας, Ρομαό, Βαφέας, Βαλεριάνος – Γκοτσούλιας, Ντάλσιο – Καμπράλ (82’ Κιάκος), Άοσμαν (82’ λ. τρ. Μπάσα), Ματσούκας (53’ λ. τρ. Μάναλης) – Τουράμ (94' Σάντσες) 

ΒΟΛΟΣ: Κότνικ – Ρομέρο, Ρίνερ (83’ Τερεζίου), Γκρίλο, Μπαρτόλο – Νίνης 5 (65’ Βοϊτκόφσκι), Τσοκάνης, Μπαριέντος – Ρεγκατέν, Ροσέρο 5 (54’ Ορόζ), Φαν Βέερτ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.