Ο Όμπι Ενετσιόνια αντικαταστάτης του Ντάνιελ

Στέλιος Παρθενάκης13 Ιανουαρίου 2021

Ο Ηρακλής φαίνεται ότι βρήκε τον πρώτο παίκτη που ψάχνει για ενίσχυση…

Η επιλογή του Στέργιου Καλύβα από την ισπανική λίγκα, αφορά στον 25χρονο Αμερικανονιγηριανό (2,06) φόργουορντ, Όμπι Ενετσιόνια, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρεάλ Μπέτις.

Πρόκειται για ένα αθλητικό “τεσσάρι”, με έφεση και στο σουτ, με την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή να ευελπιστεί ότι η έλευσή του στο Ιβανώφειο μπορεί να φέρει την προσδοκώμενη φρεσκάδα στους ψηλούς.

Ο 25χρονος Αμερικανονιγηριανός πάουερ-φόργουορντ, που έχει βγει από το Τέμπλ, θα αντικαταστήσει τον Εντ Ντάνιελ.

Ο Ενετσιόνια αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στην ισπανική Μπέτις, στην οποία είχε φέτος 15 συμμετοχές και όσον αφορά στα στατιστικά του κατέγραψε κατά μέσο όρο, 3.47 πόντους και 2.4 ριμπάουντ.
Σκοπός είναι να ενισχυθεί η φροντ-λάιν της ομάδας, μιας και Μουρ-Ντάνιελ δεν έχουν βοηθήσει καθόλου.

Εφόσον τακτοποιηθούν τα πάντα γύρω από την έλευσή του στην ομάδα, θα ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας με τον Εντ Ντάνιελ και η απόκτηση του νέου ξένου, ο οποίος θα "ντεμπουτάρει"στην αναμέτρηση στο κλειστό της Πυλαίας το άλλο σαββατοκύριακο, καθώς στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε δεν υπάρχει αγωνιστική.

Δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο (14/1) να είναι στη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, το πιθανότερο είναι η αναμέτρηση με τον Άρη λόγω FIBA EUROPE να μετατεθεί για πιο μετά, όπως και ίσως ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ να γίνει μια μέρα νωρίτερα αντί για τις 23/1.

Όλα τα παραπάνω θα φανούν στη πορεία με επίσημες ανακοινώσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.