«Ο Ομάρ έχει το μυαλό του μόνο στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team28 Αυγούστου 2020

Απόλυτος και ξεκάθαρος μιλώντας χθες το βράδυ στη "Μ" ο ατζέντης του Ομάρ Ελ Καντουρί με αφορμή τα νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία που θέλουν τον Μαροκινό να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Κροτόνε: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως ο Ομάρ έχει στο μυαλό του μόνο τον ΠΑΟΚ και το πώς θα τον βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων του. Πολύ περισσότερο και το τονίζω ξεκάθαρα δεν υπάρχει καμιά συμφωνία ή καμιά κουβέντα με την Κροτόνε» δήλωσε ο Ντιέγκο Ταβάνο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως πριν από μερικές μέρες τα ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως η Κροτόνε που επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία έχει στο «κάδρο» της τον Ελ Καντουρί. Μετά από μερικές μέρες «σιωπής» χθες και πάλι υπήρξαν ανάλογα δημοσιεύματα. Μάλιστα η ιστοσελίδα «calcioweb.eu» σημειώνει πως η διοίκηση της ιταλικής ομάδας συνεχίζει τις προσπάθειες.

«Η Κροτόνε δεν ξεχνά τον Ελ Καντουρί και θα συνεχίσει την προσπάθεια της»
ενώ το «calciomercato» προχώρησε ένα βήμα παραπάνω σημειώνοντας πως οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Ο Μαροκινός δεν έχει κρύψει κατά το παρελθόν την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία καθώς εκεί ζει μόνιμα η οικογένεια του αλλά στη παρούσα φάση όχι μόνο υπολογίζεται από τον Φερέιρα αλλά τον θεωρεί και σημαντικό κομμάτι της ομάδας.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.