Ο Ολυμπιακός ζητάει να αφαιρεθεί το Πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ!

Metrosport Team16 Απριλίου 2020

Η επίθεση του Ολυμπιακού κατά του ΠΑΟΚ στο δικαστικό επίπεδο μοιάζει να είναι ολομέτωπη. Κι αυτό αφού μετά την ουσιαστική κατάκτηση του φετινού τίτλου στα χαρτιά με τη δικαίωση του στο θέμα της πολυιδιοκτησίας κι από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ -με την εκκρεμότητα βέβαια της προσφυγής του Δικεφάλου στο CAS- κάνει κίνηση με την οποία θα επιδιώξει να αφαιρεθεί το Πρωτάθλημα της περσινής σεζόν! Και πάλι βέβαια στα χαρτιά...

Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» ζητούν από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ να εξετάσει ποια αδικήματα έχουν συντελεστεί και να επιβάλλει κι αυτή ποινές. Υποστηρίζουν ότι οι παραβάσεις που έχουν γίνει δεν αφορούν μόνο στην τρέχουσα σεζόν αλλά και στην προηγούμενη οπότε θα πρέπει να αφαιρεθεί από τον ΠΑΟΚ ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας 2018-19 που κατέκτησε ολοκάθαρα και αήττητος στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξετάζει την πιθανότητα προσφυγής στο CAS ζητώντας μεγαλύτερη τιμωρία του ΠΑΟΚ, δηλαδή όχι μόνο την αφαίρεση των επτά βαθμών αλλά τον υποβιβασμό του. Είναι προφανές ότι σύντομα, ίσως και στη διάρκεια της ημέρας, θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.