Πέλλιος: «Είναι... Πανεπιστήμιο ο Ολυμπιακός σε αυτό, από το 1970 το ίδιο πράγμα!»

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος και αναφέρθηκε στον ντόρο που έχει προκληθεί μετά τις καταγγελίες του Ολυμπιακού περί δωροδοκίας στον γκολκίπερ του Άρη, Μάριο Σιαμπάνη πριν το ντέρμπι στο Βικελίδης, ενώ έκανε έκκληση να φύγουν όλοι οι ξένοι διαιτητές από τη χώρα μας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συνέχεια θα γίνονται μετωπικές. Ο Ολυμπιακός έχει πάρει Πανεπιστήμιο σ΄ αυτό το πράγμα. Από το 1970 γίνεται αυτό. Δεν παίζονται οι άνθρωποι. Θέλουν να κερδίζουν με οποιονδήποτε τρόπο. Μάστιγα έχει γίνει. Τώρα σκαρφίστηκε κάτι για το πως θα αποπροσανατολίσει τον κόσμο. Όπως έκανε και πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι καμία σούπερ ομάδα και αυτό που βλέπω τα τελευταία χρόνια, οι παίκτες δεν μπαίνουν με το DNA του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι. Οι νέοι παίκτες μπορούν να μπουν στο πετσί, όχι όμως οι ποδοσφαιριστές που αμείβονται με μεγάλα συμβόλαια. Δεν υπήρχε πίεση στο Βικελίδης. Υπάρχει πρόβλημα τα χαφ και εκεί εξαρτάται πως θα κρατήσεις την μπάλα και πως θα δημιουργήσεις. Αυτά τα αποτελέσματα που έχει φέρει ο Γκαρσία σε έναν μήνα είναι επειδή πίεσε ψηλά. Η άμυνα πρέπει να διορθωθεί».

Για τη διαιτησία και τον Κλάτενμπεργκ:

«Απορώ γιατί πληρώνουμε και φέρνουμε τέτοιους διαιτητές. Διακοπές έκανε αυτός που ήταν VAR και ήταν τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα; Β΄ Εθνική παίζει ο άνθρωπος. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία και ειδικά αν έδιναν το πέναλτι. Να τεθεί οπωσδήποτε θέμα αρχιδιαιτητή και να φύγουν όλοι οι ξένοι. Θα υπάρχει πρόβλημα, δεν λέω θα το λύσουμε. Να δώσουμε ευκαιρίες στη δική μας φουρνιά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.