Ο Ογκμπόε νίκησε Μπράντονιτς και ΠΑΟΚ Β', 3-2 η ΑΕΛ

Κωστής Παναγιώτου31 Μαρτίου 2023

Η ΑΕΛ πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ Β', στο Αλκαζάρ, για την 17η αγωνιστική της Super League 2, με τον Μάριος Όγκμποε να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους "βυσσινί", πετυχαίνοντας χατ τρικ, ενώ από την πλευρά του "δικέφαλου" ξεχώρισε ο Μπράντονιτς με δύο τέρματα.

Η ομάδα της Λάρισας με αυτή τη νίκη έφτασε τους 34 βαθμούς και απέχει πλέον έξι από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό (40 β.), οποίος όμως έχει δύο παιχνίδια λιγότερα. Οι "ασπρόμαυροι" παρέμειναν στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 26 βαθμούς. 

Η εξέλιξη του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα με τον Ογκμπόε, κάνοντας το 1-0.

Η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 16ο λεπτό. Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Λάρισας, ο Σουλούκος σε προσπάθειά του απομακρύνει τη μπάλα, βρήκε στο πρόσωπο τον Χατζηστραβό, με τον διαιτητή να δείχνει στην άσπρη βούλα, με τον Μπράντονιτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο Βόσνιος πανηγύρισε το τέρμα μπροστά στους φίλους των «βυσσινί», ακολούθησε ένταση, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για λίγα λεπτά, με τον Μπράντονιτς και τον Ογκμπόε να αντικρίζουν την κίτρινη κάρτα.

Η απάντηση από την ΑΕΛ ήταν άμεση, με τον Ογκμπόε να πηδάει πιο ψηλά απ’ όλους στην εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, για το 2-1. Αυτό ήταν το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα και το 7ο στο πρωτάθλημα.

Στο 27ο λεπτό ο «δικέφαλος» κατάφερε εκ νέου να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, με τον Μπράντονιτς να στέλνει για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-2, με τον Βόσνιο να φτάνει τα 8 γκολ τη φετινή σεζόν.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός κι η ποιότητα του αγώνα δεν ήταν ίδια σε σχέση με τον πρώτο 45λεπτό. Παρόλα αυτά, υπήρξαν οι στιγμές και για τις δύο ομάδες. Στο 84ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι από  απρόσεκτο μαρκάρισμα του Θωμαϊδη στον Σπυρίδη, αλλά ο Γκορντεζιάνι νικήθηκε από τον Σουλούκο και κράτησε το 2-2.

Λίγα λεπτά αργότερα (88') ήταν η σειρά της ΑΕΛ να κερδίσει πέναλτι, με τον Όγκμποε να αναλαμβάνει την εκτέλεση, κάνοντας το 3-2, σημειώνοντας χατ-τρικ.

ΑΕΛ: Σουλούκος, Α. Παπαγεωργίου (59' Μαυρίας), Μαϊδανός, Κόλα, Γκοτζαμανίδης, Κ. Παπαγεωργίου (72' Μιλτιάδης), Αντράντα (59' Καλουτσικίδης), Θωμαΐδης, Νικολιάς (59' Πλέγας), Νίνο (56' Πεντρόσο), Ογκμπόε.

ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Παναγιώτου, Μορικέλι, Ουεντραόγκο, Νινούα (86' Μελετίδης), Δαρέλας (72' Σπυρίδης), Μπράντονιτς (86' Σπυράκος) , Πανίδης (66' Σαλαμούρας), Χατζηστραβός (72' Γκορντεζιάνι).

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ ταξιδεύει στο Βόλο για να αντιμετωπίσει τη Νίκη (6/4, 14:45), ενώ ο ΠΑΟΚ Β' υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου (5/4, 14:45).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.