Σάστρε: Ο όγδοος Ισπανός με τα ασπρόμαυρα

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

Δεν είναι μεγάλη η λίστα με τους Ισπανούς ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο Σάστρε γίνεται ο όγδοος πλέον στην ιστορία του Δικεφάλου. Αξίζει να σημειωθεί πως κανείς δεν είχε φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα πριν από το 2000.

Ο πρώτος ήταν ο Τόνι Γκονζάλεθ που πλέον θεωρείται Ελληνας καθώς ζει μόνιμα στο Κιλκίς. Ο ΠΑΟΚ στην συνέχεια έφερε τον Χακόμπο που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους της ομάδας και μάλιστα ο Ισπανός τερματοφύλακας συχνά κάνει αναρτήσεις μην ξεχνώντας την Τούμπα.

 Ο Ινιγκο Λόπεθ έγινε ο πρώτος αμυντικός από την συγκεκριμένη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, ενώ ο πιο πετυχημένος σε αυτή τη θέση είναι ο συμπατριώτης του, ο Ανχελ Κρέσπο που έχει κατακτήσει πέντε τίτλους. 

Τίτλο δεν πήρε ο Βιτόλο που επίσης έπαιξε στον Δικέφαλο σε αντίθεση με τον Κάνιας που πανηγύρισε και Κύπελλα και νταμπλ και αήττητο Πρωτάθλημα. Με τα ασπρόμαυρα αγωνίστηκε και ο Λούκας Πέρεθ που πλέον παίζει στην Ελτσε και ήταν μια από τις πιο ακριβές πωλήσεις στην ιστορία του ΠΑΟΚ (κυρίως λόγω του ποσοστού μεταπώλησης όταν πήρε μεταγραφή στην Αρσεναλ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.