Ο Ντράγκουσιν απέρριψε την Μπάγερν και πήρε μεταγραφή για την Τότεναμ

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2024

Μετά την απόκτηση του Τίμου Βέρνερ με τη μορφή δανεισμού, η Τότεναμ προχώρησε στην δεύτερη μεταγραφή της, αποκτώντας από την Τζένοα τον Ράντου Ντράγκουσιν.

Ο 21χρόνος Ρουμάνος στόπερ ο οποίος έχει εντυπωσιάζει με τις φετινές εμφανίσεις του στην ομάδα της Γένοβας στη Serie A και ο Άγγελος Ποστέκογλου  εισηγήθηκε την απόκτηση του. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αναμένεται στην Αγγλία μέσα στις επόμενες ώρες, θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις αφήνοντας την Γένοβα για το Λονδίνο.

Τα σπιρούνια τα βρήκαν με την Τζένοα για ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 25 εκατομμύρια ευρώ συν άλλα πέντε εκατομμύρια, ανάλογα με τις συμμετοχές που θα έχει σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων συμπεριλήφθηκε και ο δανεισμός του 23χρονου δεξιού μπακ, Τζεντ Σπενς, που θα αγωνιστεί στην ομάδα της Serie A για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και θα ενταχθεί μόνιμα στο ρόστερ της, σε περίπτωση που καταβληθεί η ρήτρα αγοράς ύψους 10 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τους Σπέρς θα είναι έως το καλοκαίρι του 2029.

Να θυμίσουμε ότι ο Ντράγκουσιν ήταν στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου αλλά την απέρριψε, προτιμώντας την Τότεναμ. Οι Βαυαροί μετά το ναυάγιο με τον νεαρό Ρουμάνο  αναμένεται να προχωρήσει την περίπτωση του Έρικ Ντάιερ, με τον οποίο έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία!

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.