Ο Ντόουγκλας της φαβέλας είναι ο νέος Μάτος

Κώστας Πετρωτός09 Ιουλίου 2022

Αρέσει πολύ στον Λουτσέσκου ο Ντόουγκλας Αουγκούστο και αυτό μπορεί να το αντιληφθεί κανείς αν παρακολουθήσει έστω μία, δύο προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

 Καταρχάς, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός είχε εγκρίνει την απόκτησή του λίγο πριν αποχωρήσει το 2019. Ο 26χρονος μέσος θυμίζει σε πολλά τον Λέο Μάτος, στον χαρακτήρα.

Μεγαλωμένος σε φαβέλες κι αυτός έχει τη νοοτροπία του παίκτη που βλέπει το ποδόσφαιρο ως μάχη επιβίωσης, ως τον τρόπο να βγάζει το ψωμί του και γι’ αυτό δεν θέλει να χάνει με κανένα τρόπο. Στην δική του περίπτωση, το ζητούμενο είναι η «σκληράδα» να μην ξεπερνά τα όρια και, κυρίως, να μην χάνει την ηρεμία του και «τρελαίνεται», κάτι που τον έχει οδηγήσει σε κακές αντιδράσεις στην διάρκεια των αγώνων.

Ο 53χρονος τεχνικός φαίνεται ότι έχει βρει το κουμπί του και καταφέρνει να παίρνει μέσα στο γήπεδο έναν απόλυτα ενεργό και δραστήριο, αλλά ήρεμο Ντόουγκλας. Όλα αυτά εξηγούν γιατί ο Λουτσέσκου έχει εισηγηθεί την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ και ελπίζει σύντομα να την δει να γίνεται πράξη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.