Ο Ντόουγκλας, η Αλ Αΐν και η προοπτική της ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός28 Ιουνίου 2022

Είναι δεδομένο ότι αυτό το καλοκαίρι θα υπάρξει εξέλιξη στην σχέση του ΠΑΟΚ με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο

Ο Βραζιλιάνος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τον Δικέφαλο και είναι προφανές ότι δεν μπορεί να μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του έτσι. Προφανώς είναι και αυτός λόγος που ο ίδιος ψάχνεται στην Αραβία. Ας αρχίσουμε από αυτό. Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν ότι η ομάδα που ενδιαφέρθηκε για να τον πάρει με μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ είναι η Αλ Αΐν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Μάλιστα, κάποιες πληροφορίες που δεν είναι απόλυτα επιβεβαιωμένες υποστηρίζουν ότι οι Άραβες έκαναν πρόταση στον Δικέφαλο ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ που όμως δεν έγινε δεκτή στην Τούμπα, γιατί οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ φτάνουν περίπου στα πέντε εκατομμύρια.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2021, όταν και πάλι υπήρχε πρόταση από την Αραβία, ο ΠΑΟΚ είχε αρνηθεί τέσσερα εκατομμύρια ζητώντας, τότε, επτά. Όπως σημειώσαμε, όμως, πιο πάνω, η κατάσταση στην συνεργασία του Ντόουγκλας με τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μείνει ως έχει. Αν δεν πουληθεί τώρα ο Βραζιλιάνος, τότε θα πρέπει να ανανεώσει. Ας μην ξεχνάμε ότι για να τον αποκτήσει, ο Δικέφαλος είχε καταβάλει περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ. Σε κάθε περίπτωση, είναι πιθανό το ενδεχόμενο, την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει εξέλιξη γιατί οι πληροφορίες θέλουν τον ατζέντη του Ντόουγκλας, τον Λέο Κορνατσίνι να έρχεται (Θεσσαλονίκη ή Ολλανδία) για να κάνει επαφές με τον Ζοσέ Μπότο.

 Σ’ αυτές θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων όλα τα δεδομένα και θα φανεί κατά πόσο υπάρχουν ρεαλιστικές προοπτικές για την επέκταση του συμβολαίου του 25χρονου μέσου με τον ΠΑΟΚ.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.