O Ντόνσιτς έγραψε ιστορία όμως οι Κλίπερς έκαναν το 1-0

Metrosport Team18 Αυγούστου 2020

Η πρώτη μέρα των πλέι οφ του ΝΒΑ πέρασε στα βιβλία με τρία πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και μία... άνοστη σούπα.

Οι Κλίπερς έκαναν το πρώτο βήμα απέναντι στους Μάβερικς, νικώντας τους με 118-110. Ο Κάουι Λέοναρντ είχε 29 πόντους, 12 ριμπάουντ και έξι ασίστ ενώ ο Λούκα Ντόνσιτς από την άλλη είχε 42 πόντους, επτά ριμπάουντ και εννιά ασίστ. Ο Σλοβένος που χτύπησε στον αστράγαλο στις αρχές του αγώνα, δεν πτοήθηκε, επέστρεψε και έβαλε το όνομα του στη λίστα εκείνων που αν και στα 21 τους, σημείωσαν «40άρα» σε ματς πλέι οφ. Ισοφάρισε με τους 42 τη δεύτερη καλύτερη επίδοση των Μάτζικ Τζόνσον και Τρέισι ΜακΓκρέιντι ενώ την κορυφαία κρατάει ο Λεμπρόν Τζέιμς με 45.


Το πρώτο βήμα στην πολύ ενδιαφέρουσα διασταύρωση με τους Σίξερς, έκαναν οι Σέλτικς επικρατώντας με 109-101 χάρη στο επιμέρους 34-22 της τελευταίας περιόδου. Ο Τζέισον Τέιτουμ ηγήθηκε των νικητών με 32 πόντους και 13 ριμπάουντ ενώ για την ομάδα της Φιλαδέλφεια ο Τζόελ Εμπίντ είχε 26 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Οι «Κέλτες» πάντως αγωνιούν για την κατάσταση τον Γκόρντον Χέιγουορντ που τραυματίστηκε στη διάρκεια της τέταρτης περιόδου στον δεξιό αστράγαλο και αποχώρησε.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ, Νάγκετς και Τζαζ έλυσαν τον γόρδιο δεσμό με παράταση. Η ομάδα του Ντένβερ πάτησε γκάζι στο επιπλέον πεντάλεπτο και νίκησε με 135-125, έχοντας ως κορυφαίο τον Τζαμάλ Μάρεϊ που είχε 36 πόντους, πέντε ριμπάουντ και εννιά ασίστ. Έτσι δεν είχε αντίκρισμα για τους Τζαζ η σπουδαία εμφάνιση του Ντόνοβαν Μίτσελ που τελείωσε το παιχνίδι με 57 πόντους, εννιά ριμπάουντ και επτά ασίστ!

Στο μοναδικό αδιάφορο παιχνίδι της πρεμιέρας, οι Ράπτορς έπιασαν από νωρίς από τον λαιμό τους Νετς και τους διέλυσαν με 134-110. Ο Φρεντ BανΒλιτ είχε 30 πόντους και 11 ασίστ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.