Ο Ντιόπ έδειξε ότι θέλει τον χρόνο του

Γιώργος Στράντζαλης03 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: Γ. ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

Δεν περιμέναμε το φιλικό παιχνίδι με τον Αμβούργο για να διαπιστώσουμε ότι ο Πάπε Σέικ Ντιόπ χρειάζεται χρόνο προκειμένου σταδιακά να επανέλθει στο κατάλληλο αγωνιστικό επίπεδο. 

Ηταν γνωστό, λόγω της αγωνιστικής του απραξίας τους προηγούμενους μήνες. Ούτε περιμέναμε τη συμμετοχή του σε αυτό το παιχνίδι για να εξάγουμε συμπεράσματα για το... τι παίκτης είναι.

Ο 24χρονος Σενεγαλέζος πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον προγραμματισμένο, λόγω του τραυματισμού που είχε ο Ντουκουρέ, και με μία μόλις ημέρα στην ομάδα (σσ δύο προπονήσεις) αναγκάστηκε ν΄ αγωνιστεί για περίπου από 40 λεπτά.

 Στο διάστημα αυτό έδειξε ότι πρόκειται για έναν… κανονικό ποδοσφαιριστή, ένας box to box μέσος, που δεν του λείπει η ποιότητα και το ταλέντο και πως όταν φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και προσαρμοστικότητας, μπει στο κλίμα της ομάδας και αποκτήσει ομοιογένεια με το υπόλοιπο σύνολο, θα έχει και τις κατάλληλες εντάσεις και σαφώς μεγαλύτερη ταχύτητα. 

 Από τεχνική, έδειξε ότι είναι ικανότατος κι αυτό φάνηκε από 2-3 κάθετες που πέρασε, αλλά και στον έλεγχο της μπάλας στο διάστημα που αγωνίστηκε. Αν μη τι άλλο, ο Ντιόπ είναι μια από τις φετινές επενδύσεις του Αρη και η παρουσία του, όταν βρεθεί αγωνιστικά στο σημείο που θέλει ο ίδιος, ασφαλώς ο Μπούργος, θ’ ανεβάζει το επίπεδο στη μεσαία γραμμή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.