Ο Ντέιβις έκανε opt out από το συμβόλαιό του στους Λέικερς

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2020

Σε μία, λίγο-πολύ, αναμενόμενη κίνηση προχώρησε ο Άντονι Ντέιβις αφού ενεργοποίησε τον όρο του συμβολαίου του που του επέτρεπε να μείνει ελεύθερος από τους Λέικερς. Όχι όμως με σκοπό να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές του ΝΒΑ!

Τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δύο σούπερ σταρ των Λέικερς, έκανε opt out έχοντας στόχο μια νέα, πολυετή συμφωνία με τους Λέικερς. Βάσει συμβολαίου επρόκειτο να εισπράξει 28,7 εκατομμύρια στη σεζόν που έρχεται ωστόσο με την κίνηση του αυτή, έχει πια το δικαίωμα να υπογράψει μέχρι και πενταετές maximum συμβόλαιο, αξίας 189.9 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Λέικερς. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να συμφωνήσει και σε ένα συμβόλαιο μικρότερης διάρκειας.

Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ πάντως θα έχουν σίγουρα στη σύνθεση τους και στη νέα σεζόν τον Λεμπρόν Τζέιμς που έχει συμβόλαιο ως το 2022 και δικαίωμα για opt out το επόμενο καλοκαίρι. Ο Ντέιβις ήταν βασικός «πυλώνας» στον δρόμο προς τον φετινό τίτλο, έχοντας 26.1 πόντους, 9.3 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ, 1.5 κλέψιμο και 2.3 κοψίματα μέσο όρο σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Στο μεταξύ opt out από το συμβόλαιο του με τους Μιλγουόκι Μπακς έκανε ο Ουέσλι Μάθιους. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ πίσω από την κίνηση του, κρύβεται η επιθυμία του να μεταπηδήσει στους Λέικερς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.