Ο Ντέιβιντ Μπρουκς κέρδισε την μάχη με τον καρκίνο!

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Μαΐου 2022

Ο Ουαλός μέσος της Μπόρνμουθ Ντέιβιντ Μπρουκς αποκάλυψε μέσα από τα social media πως ξεπέρασε τον καρκίνο και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. 

"Έχουν περάσει λίγοι μήνες από την τελευταία φορά που σας ενημέρωσα για την υγεία μου και σε αυτό το διάστημα έχω ολοκληρώσει επιτυχώς τη θεραπεία μου για τον καρκίνο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το εκπληκτικό ιατρικό επιτελείο για την εξαιρετική δουλειά τους και στήριξη τους μέσα σε όλη τη διαδικασία

Την τελευταία εβδομάδα συναντήθηκα με έναν ειδικό γιατρό ο οποίος εξέτασε τα τελευταία αποτελέσματα των εξετάσεων μου. Είμαι χαρούμενος να σας πω πως η θεραπεία ήταν επιτυχής και μπορώ να μπω τώρα πως έχω ξεπεράσει τον καρκίνο.

Αυτά τα νέα είναι εκπληκτικά μπορώ να πω και σας ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα και τις ευχές που με βοήθησαν όλο αυτό το διάστημα, σε δύσκολες καταστάσεις.

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος να ξεκινήσω το ταξίδι της επιστροφής και να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Οι συμπαίκτες μου στην Μπόρνμουθ είχαν μια εξαιρετική σεζόν έως τώρα και ανυπομονώ να είμαι πίσω στο γήπεδο και να φωνάξω για αυτούς στα κρισιμότερα ματς της σεζόν.

Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά τους επόμενους μήνες και δεν μπορώ να περιμένω τη μέρα που θα βγω στο γήπεδο να παίξω ξανά μπροστά στο κοινό της Μπόρνμουθ".

Μάλιστα, το Sky Sports έκανε σχετικό ρεπορτάζ για την ανακοίνωση του Μπρουκς λίγες ώρες πριν το καθοριστικό παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ με φόντο την άνοδο στην Premier League.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.