Ο Νταρίντα εντυπωσίασε με την ετοιμότητά του

Metrosport Team24 Δεκεμβρίου 2022

Αν ο Αλαν Πάρντιου είχε το δικαίωμα χρησιμοποίησης του Βλάντιμιρ Νταρίντα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα το είχε ασκήσει καθώς ο Τσέχος μέσος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Λίγο πολύ στον Αρη γνώριζαν ότι ο 32χρονος μέσος ήταν σε φουλ ρυθμό προπονήσεων με τη Χέρτα Βερολίνου καθώς επίσης και πως είχε αγωνιστεί σε δύο φιλικά προετοιμασίας, δεν περίμεναν όμως ότι θα ήταν σε τόσο υψηλό επίπεδο ετοιμότητας. 

Αυτό δίνει το δικαίωμα στον Αλαν Πάρντιου να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο χρησιμοποίησής του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 4 Ιανουαρίου. Δηλαδή, στο πρώτο παιχνίδι στο οποίο έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο Νταρίντα καθώς η μεταγραφή του στον Αρη ενεργοποιείται την 1η μέρα του νέου έτους. Μένει να φανεί ο ρόλος του. Αν δηλαδή θα «κουμπώσει» στο 4-3-3 που επιλέγει ο Βρετανός τεχνικός στα τελευταία παιχνίδια ή θα αλλάξει διάταξη.

Το τελευταίο έχει την αξία του γιατί ο 61χρονος τεχνικός καλείται να βρει τρόπο ούτως ώστε να γίνει πιο ωφέλιμη η παρουσία του Μάνου Γκαρθία ο οποίος αποτελεί την πλέον ισχυρή επένδυση του Αρη. Μέχρι στιγμής ο Ισπανός φαίνεται να διεκδικεί θέση στην 11αδα με τον Ματέο Γκαρσία και προτιμάται ο τελευταίος γιατί ανταποκρίνεται καλύτερα σ’ αυτό που έχει ζητήσει ο Πάρντιου. 

Το ζήτημα είναι ότι ο Αρης δεν έχει την πολυτέλεια να στερείται την ποδοσφαιρική ποιότητα του 24χρονου ο οποίος προφανώς θα πρέπει να γίνει πιο aggressive και ουσιαστικός στο παιχνίδι του, αλλά και ο προπονητής του οφείλει να βρει τον τρόπο αξιοποίησής του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.