«Ο Νταρίντα είναι ένας πραγματικός εργάτης, όταν ήταν στα καλύτερα του τον ήθελε η Ρεάλ Μαδρίτης»

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τσέχος δημοσιογράφος Γιάν Μάλι ο οποίος μίλησε για τον, όπως όλα δείχνουν, νέο ποδοσφαιριστή του Άρη Βλάντιμιρ Νταρίντα. Μεταξύ άλλων στάθηκε στο πόσο πολύ δουλεύει ο Τσέχος χαφ στις προπονήσεις αλλά και στο γήπεδο, ενώ αποκάλυψε ότι τον ήθελε παλαιότερα η Ρεάλ Μαδρίτης.

H γνώμη του για τον Βλάντιμιρ Νταρίντα:
«Είναι ένας πραγματικός εργάτης με πολλά χρόνια στην Bundesliga, με πολύ μεγάλη εμπειρία. Μοναδικός ενδοιασμός μου είναι η φόρμα του. Πρόκειται για παίκτη ευσυνείδητο, ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα των προπονήσεων. Είναι δημοφιλής παίκτης, συγκαταλέγεται στις θρυλικές μορφές της Εθνικής Τσεχίας. Μάλιστα ένας παλιός προπονητής της Χέρτα εξυμνεί το επίπεδο δουλειάς του».

Για κάτι που δεν ξεχνάει από τον Βλάντιμιρ Νταρίντα και όσα έχει κάνει:
«Νομίζω η σπουδαιότερη στιγμή του ως παίκτης της Εθνικής ομάδας της Τσεχίας είναι το γκολ που έχει βάλει κόντρα στην Γερμανία που ήταν και από τα πιο σημαντικά της καριέρας του. Επίσης όταν ήταν στο καλύτερο σημείο της καριέρας του ξέρω ότι τον ήθελε η Ρεάλ Μαδρίτης αλλά δεν έκαναν ποτέ προσφορά, ωστόσο τότε είχε σίγουρα κρούση από την Μονακό».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.