Ο Ντάντας βρίσκει τον χώρο που δεν είχε για εκείνον η Μπενφίκα

Κώστας Πετρωτός23 Ιουνίου 2022

Ο Τιάγκο Ντάντας είναι από τις μεταγραφές που θα έχουν σφραγίδα Ζοσέ Μπότο και αν βγει θα του πιστωθεί ως μία από τις καλύτερες κινήσεις του στον ΠΑΟΚ. 

Και μόνο που έχει περάσει από την Μπενφίκα και την Μπάγερν και είναι μέλος (και αρχηγός στο πρόσφατο ματς με την Ελλάδα) της U21 της Πορτογαλίας, είναι απόδειξη υψηλής ποιότητας. Ίσως το μπόι του (1.70μ.) να ήταν ο ανασταλτικός παράγοντας για να πιάσει άμεσα στην Μπενφίκα και ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, ο Ρότζερ Σμιντ να μην τον υπολογίζει φέτος, αλλά αυτό μπορεί να εξελιχθεί και σε αυτού του ΠΑΟΚ. 

Όπως έλεγε στην «Μ», ο ρεπόρτερ Μπενφίκα, Ράφαελ Σοάρες «είναι ένας πολύ καλός μέσος, πολύ δημιουργικός και με ποιότητα στις πάσες του. Μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις του κέντρου, αλλά εγώ τον προτιμώ στο 6 και το 8». Πλέον, ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να εκμεταλλευτεί αυτά τα στοιχεία και να δώσει στον Νταντας την ώθηση που ξεκίνησε να παίρνει σε μεγάλες δόσεις σε ανδρικό επίπεδο από πέρυσι με τις 34 συμμετοχές, τα 4 γκολ και τις 2 ασίστ στην Τοντέλα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.