Ο Ντάντας έτοιμος για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team24 Ιουνίου 2022

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαϊρης

Ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο πιστεύει πολύ ο Ζοσέ Μπότο, παρά το νεαρό της ηλικίας του, βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος, για τον 21χρονο μέσο, Τιάγκο Ντάντας, που αποκτάται με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από την Μπενφίκα, όμως στο συμβόλαιό του θα προστεθούν και οι όροι για την αγορά των δικαιωμάτων του.

Ο Τιάγκο Ντάντας αναχώρησε από την Λισαβόνα με αρχικό προορισμό την Αθήνα και από εκεί, ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη. Τον Ντάντας υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκος. Έδειξε να γνωρίζει πολύ καλά σε ποια ομάδα έρχεται, σε ένα κλαμπ όπου οι Πορτογάλοι τείνουν να διαμορφώσουν μία αριθμητική πλειοψηφία σε σύγκριση ακόμη και με τους Έλληνες.

Ο Τιάγκο Ντάντας αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα από την ΠΑΕ. Λογικά θα είναι παρών στη σημερινή απογευματινή προπόνηση των παικτών του Δικεφάλου που έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Νέα Μεσημβρία. Εκεί, θα γνωρίσει από κοντά τον Λουτσέσκου, τους συνεργάτες του, ενώ θα τον καλωσορίσουν και οι Πορτογάλοι παίκτες όπως οι Βιεϊρίνια, Ολιβέϊρα, Φελίπε Σοάρες, Ράφα Σοάρες.

Ερχεται με πολύ καλές συστάσεις και παρά το νεαρό της ηλικίας του, εκφράζεται από επώνυμους η άποψη, πως ο ΠΑΟΚ αποκτά ως δανεικό, έναν πολύ ποιοτικό παίκτη. Μένει φυσικά, να δείξει την αξία του, μέσα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.