Ο Ντάντας, εκτός του Κοτάρκσι, θα είναι η πιο κομβική μεταγραφή του ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός20 Ιουλίου 2022

Είναι καλό να σκανάρουμε τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, μπαίνοντας σε μία λογική σύγκρισης με τους βασικούς αντιπάλους της ομάδας. 

Κάτω από αυτό το πρίσμα, δεν μπορεί κανείς να μην υπογραμμίσει πόσο μεγάλο είναι το στοίχημα για την μεσαία γραμμή του Δικεφάλου. Εχουμε και λέμε: Η ΑΕΚ άλλαξε όλη την τριάδα των μέσων της. Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και Γιόνσον. 

Ο Παναθηναϊκός, δίπλα σε ένα καλό «πνευμόνι» όπως ο Αλεξανδρόπουλος, βάζει και τον Σλοβένο Ανταμ Τσέριν. Ο Ολυμπιακός κράτησε τους μέσους που είχε από πέρυσι και σε ορισμένους προσπαθεί να δώσει έναν ρόλο πιο αναβαθμισμένο. O Αρης δίπλα στον Ντουκουρέ, βάζει τον Νταμπό και πήρε την απόφαση να αφήσει τον Σάσα να φύγει.

Ο ΠΑΟΚ, απ΄ την πλευρά του, δεν έκανε σημαντικές μεταγραφές σε αυτό τον χώρο. Κράτησε τον Σβαμπ, προσπαθεί να δώσει, όπως γράψαμε και προ ημερών, έναν πιο ηγετικό ρόλο στον Ντόουγκλας, υπάρχει πάντα η σημαντική μονάδα που λέγεται Κούρτιτς, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με τις σειρήνες που ηχούν γύρω του. 

Φυσικά, υπάρχει μία υπερπολύτιμη μονάδα που λέγεται Χάρης Τσιγγάρας και δύο Πορτογάλοι. Ο Φιλίπε Σοάρες από τον περασμένο Ιανουάριο και ο Τιάγκο Ντάντας. Ο βραχύσωμος και baby face Πορτογάλος είναι αυτός που έχει πραγματικά διαφορετικά στοιχεία σε σχέση με τους υπόλοιπους. Ταχύτητα στο κουβάλημα μπάλας, διάθεση να παίξει με μία και να ανεβάσει γραμμές σε μικρό χρόνο. 

Για όσους μπορούν να αντιληφθούν από ποδόσφαιρο, είναι πολύ κρίσιμο για τον ΠΑΟΚ αυτό το παιδί να “πιάσει” και να προσαρμοστεί γρήγορα. Εχει την εμπειρία και τις παραστάσεις από την Μπενφίκα και την Μπάγερν, έχει μία μεγάλη πρόκληση μπροστά του να δείξει ότι πραγματικά δεν έγινε τυχαία τόσο ντόρος γύρω από το όνομά του και μένει να δείξει αντοχή στην πίεση του πρωταθλητισμού. 

Είναι ο παίκτης βαρόμετρο για το πόσο καλά θα πάει η τριάδα της μεσαίας γραμμής και μακάρι για τον ΠΑΟΚ να το καταφέρει. Μαζί και ο Φιλίπε στον οποίο βάζει ανταγωνισμό. Μαζί με τον Κοτάρσκι που έχει την πρόκληση Πασχαλάκη να προσπεράσει, ο Τιάγκο είναι η πιο κομβική μεταγραφή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.