Ο non-stop Νταρίντα ανέβασε ένα επίπεδο τον Άρη

Γιώργος Πετρίδης01 Μαΐου 2023

Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που διαψεύδουν όσους ισχυρίζονται ότι οι χειμερινές μεταγραφές δεν μπορούν να αλλάξουν την εικόνα των ομάδων. Ο Βλάντιμιρ Νταρίντα ήρθε στη Θεσσαλονίκη και μέσα σε λίγους μήνες δεν εξελίχθηκε απλά σε έναν ποδοσφαιριστή με σημαντική επίδραση, αλλά στην πραγματικότητα έγινε ο νέος ηγέτης του Άρη.

Ο Τσέχος, παραδέχτηκε προσφάτως ότι ευχαριστιέται και πάλι το ποδόσφαιρο, κάτι που είναι φανερό από τη στιγμή που προσαρμόστηκε. Και αυτό έγινε εξαιρετικά γρήγορα, στοιχείο ενδεικτικό της εμπειρίας και της ποιότητας του. Χθες σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και μπορεί τελικά να μην απέτρεψε την ήττα του Άρη, ωστόσο συνολικά ήταν και πάλι από τους καλύτερους παίκτες του ενώ βέβαια έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία του προς την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ο Νταρίντα από τη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα παίζει… non stop αφού αγωνίστηκε και στα 20 παιχνίδια του Άρη στην κανονική περίοδο, στα πλέι οφ και στο Κύπελλο Ελλάδας. Είναι κι αυτό ενδεικτικό της αγωνιστικής κατάστασης αλλά και της θέλησης του να παίξει και να βοηθήσει τον Άρη.

Σε στατιστικό επίπεδο και παρότι η συμμετοχή στα γκολ των «κίτρινόμαυρων» δεν είναι αρκετή για να δείξει όσα προσφέρει στο χορτάρι, είναι χαρακτηριστικό ότι σε αυτά τα 20 παιχνίδια έχει δώσει πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε λιγότερα από 1.700 αγωνιστικά λεπτά.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά στην οποία ο Νταρίντα σκόραρε αλλά ο Άρης δεν έφτασε στη νίκη, αφού βρήκε ακόμη δίχτυα…

*Στο εκτός έδρας 3-0 επί του ΟΦΗ για την 23η αγωνιστική.

*Στο εντός έδρας 2-1 επί του Ατρόμητου για την 24η αγωνιστική.

*Στο εντός έδρας 3-1 επί του ΠΑΣ για την 26η αγωνιστική.

*Στο εκτός έδρας 3-0 επί του Βόλου για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.