Ο Νινούα, ο Καγκάβα και το «θέμα» στα στημένα

Γιώργος Καστάνης04 Μαρτίου 2021

Και θετικά και αρνητικά στοιχεία παρουσίασε ο ΠΑΟΚστο χθεσινό του παιχνίδι, έχοντας βεβαίως εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά, από το πρώτο ματς της Τούμπας.

Ο Δικέφαλος έπαιξε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε γκολ με τον Νινούααπό νωρίς, μόλις στο 14ο λεπτό, έχασε πέναλτι που κέρδισε ο Σφιντέρσκι, με τον Σβαμπ, ήταν σε γενικές γραμμές καλύτερος.

Υστέρησε στο δευτερο ημίχρονο, εκεί όπου η Λαμία στάθηκε καλύτερα, ισοφάρισε με τον Τζέιμς σε μία φάση που ο Γκαρσία πρέπει να την δείξει πολλές φορές στους παίκτες του σε βίντεο και να την αναλύσει διεξοδικά. Καρέ, καρέ. Κυρίως για να μην επαναληφθεί αυτή η αντίδραση, συνολικά της άμυνας. Γενικά ο ΠΑΟΚ έδειξε και πάλι ευάλωτος στα στημένα και το αναφέρουμε με αφορμή το γκολ που πέτυχε η Λαμία.

Από εδώ και στο εξής, κάθε παιχνίδι παρουσιάζει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Και στα πλέι οφ και στα ημιτελικά του θεσμού. Ο Γκαρσία σίγουρα περίμενε πολλά περισσότερα από τους παίκτες που χρησιμοποίησε και καλείται να επιλέξει τους πλέον κατάλληλους για το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη την Κυριακή.

Ο Νινούα εκτός από το γκολ που πέτυχε, είχε μία θετική παρουσία, χωρίς βεβαίως να εντυπωσιάσει με το παιχνίδι του. Εκανε πάντως βήματα προόδου που καταγράφονται. Ο Καγκάβα κράτησε την μπάλα, είχε απλές κινήσεις, του λείπει σίγουρα η καλή φυσική κατάσταση και το ξεπέταγμα, όμως στο χθεσινό παιχνίδι, ανέβασε ρυθμούς και όσο περνά ο καιρός, θα βλέπουμε ένα ακόμη καλύτερο Καγκάβα στον αγωνιστικό χώρο.

Το «θέμα» του ΠΑΟΚ είναι στην άμυνα και χθες επικεντρώθηκε στα «στημένα». Εκεί απαιτείται διόρθωση αδυναμιών, εκεί πρέπει το τεχνικό επιτελείο να στοχεύσει περισσότερο για να προοδεύσει ο Δικέφαλος σε αυτό τον τομέα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.