Ο Νινούα έδειξε ότι χρειάζεται πίστωση χρόνου

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2020

Το ένα από τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ την φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο έκανε ντεμπούτο, έστω και ανεπίσημο, στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Ο Νίκα Νινούα πέρασε στο γήπεδο στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, στη θέση του Σβαμπ, ωστόσο, δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο Γεωργιανός χαφ, που ανέλαβε την εκτέλεση των στημένων φάσεων, δεν πήρε πρωτοβουλίες στο ματς για να αναπτύξει σωστά το παιχνίδι του Δικεφάλου και φάνηκε να χρειάζεται πίστωση χρόνου για να δείξει τα στοιχεία που τον έφεραν στην Τούμπα, κυρίως, τα πολύ καλά χτυπήματά με το αριστερό του πόδι.

Από εμπειρίες δεν υστερεί, με δεδομένο ότι ήταν βασικός στο πρωτάθλημα της Γεωργίας το 2018 και το 2019, ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του, ήταν αρχηγός της Ντιναμό Τυφλίδας και, θυμίζουμε, ότι ενδιαφέρθηκε σοβαρά για την περίπτωσή του η Μπεσίκτας.  

0 21χρονος μέσος αν θέλει να κερδίσει την «κούρσα» για μία βασική θέση, σε έναν ΠΑΟΚ που, πλέον, παίζουν ποδοσφαιριστές 18,19 και 20 ετών στο αρχικό σχήμα, θα πρέπει να βάλει πίεση στον εαυτό του για να έρθει στα επιθυμητά επίπεδα του όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.