Ο Νίκος Παππάς προκάλεσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Metrosport Team21 Μαρτίου 2021

Μία απολαυστική συνέντευξη στην τηλεόραση του ANT1 και την εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε», παραχώρησε ο Νίκος Παππάς.

Ο έμπειρος γκαρντ του οποίου η ατυχία του χτύπησε την πόρτα με τον νέο τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα αγωνιζόμενος με τη φανέλα της νέας του ομάδας, Ζιελόνα Γκόρα, χάρισε ενδιαφέρουσες ατάκες σε όσους παρακολούθησαν την εκπομπή. 

Μίλησε αναφορικά με την κόντρα που είχε με τον Γιάννη Μπουρούση, το γήπεδο μπάσκετ που έχει φτιάξει στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά και το περιβόητο μονό που είχε παίξει στην εφηβική του ηλικία με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ αποκάλυψε πως ήταν αυτός που έδινε παπούτσια μπάσκετ στην οικογένεια του MVP του NBA.

Και για φινάλε; Αποκάλυψε τους λόγους που δεν έχει καλή σχέση με τους δημοσιογράφους, τη σχέση του με την... Μύκονο ενώ ως κερασάκι στην τούρτα προκάλεσε τον Γιάννη μαζί με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Τζέιμς Χάρντεν σε μία μάχη μέχρι... τέλους.

Απολαύστε μερικά αποσπάσματα με πολύ...«ψωμάκι»:

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμμετοχή του στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με παίκτες με αμαξίδιο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού για παίκτες με αμαξίδιο. Ηταν μια πολύ τιμητική πρόταση», ενώ μίλησε και για τα όσα περιλαμβάνει μία τυπική ημέρα για τον Νίκο Παππά..

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.