«Ο Νεβίσκι κόντρα στον φίλο του Σιμεόνε που δεν φοβήθηκε τον καρκίνο»

Metrosport Team16 Ιουνίου 2022

Ο Άρης καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκόμελ για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι στο Conference League, με τους Λευκορώσους να περνούν από το μικροσκόπιο την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Νέο αφιέρωμα, αυτή τη φορά από το μεγάλο σάιτ της χώρας, το "Football.by", αναφέρεται στην καυτή έδρα των "κίτρινων" και στον Χερμάν Μπούργος, οποίος δεν φοβήθηκε τον καρκίνο. Το εν λόγω κείμενο έχει τίτλο: «Ο Νεβίσκι (σ.σ. προπονητής της Γκόμελ) κόντρα στον φίλο του Σιμεόνε που δεν φοβήθηκε τον καρκίνο».

Στην αναφορά για το "Κλεάνθης Βικελίδης" επισημαίνεται το αήττητο των 28 αγώνων που είχε ο Άρης, πριν σπάσει από την Κόλος Κοβαλίνκα. «Σε χρόνια διήρκεσε από το 1968 έως το 2020. Ρόμα, Τσέλσι, Μπενφίκα, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μάντσεστερ Σίτι και πολλές άλλες δεν μπόρεσαν να κερδίσουν στη Θεσσαλονίκη», γράφει χαρακτηριστικά. 

Στο τέλος αναφέρεται ο Χερμάν Μπούργος, αλλά και η σύνθεση της ομάδας: «Ο Αργεντινός Χερμάν Μπούργκος έγινε ο νέος μέντορας του Άρη. Αυτή η επιλογή ήταν πολύ λογική, απλά δείτε τη σύνθεση του Άρη, μια πραγματική ομάδα της Λατινικής Αμερικής».

«Ο Μπούργκος είναι πρώην τερματοφύλακας της Εθνικής Αργεντινής, συμμετέχοντας στα Μουντιάλ του 1998 και του 2002, ωστόσο και εκεί και εκεί ήταν νούμερο δύο και δεν μπήκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο. Ως τερματοφύλακας τελείωσε την καριέρα του στην Ατλέτικο Μαδρίτης και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της προπονητικής του καριέρας εκεί. Ίσως ο Χέρμαν θα έπαιζε περισσότερο, αλλά διαγνώστηκε με καρκίνο στα νεφρά. Ως προπονητής για σχεδόν 10 χρόνια, ο Μπούργκος δούλεψε χέρι-χέρι με τον Ντιέγκο Σιμεόνε», ένα απόσπασμα από το κείμενο των Λευκορώσων.

Επιπλέον, ιδιαίτερη μνεία κάνουν στον Ιτούρμπε, στον Καμαρά και στον Μπεναλουάν για τις παραστάσεις που έχουν από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.