Ο νέος προπονητής της Μπριζ δεσμεύτηκε ότι δεν θα κάνει πολλές αλλαγές

Κώστας Πετρωτός30 Μαρτίου 2024

Η Μπριζ μπαίνει και αυτή σε φάση πλέι οφ στο βελγικό Πρωτάθλημα, καθώς την Δευτέρα παίζει εκτός έδρας με την Σερκλ. 

Ο νέος, υπηρεσιακός, προπονητής της, Νίκι Χάγιεν, με αφορμή αυτό το ματς έδωσε συνέντευξη Τύπου που είναι ιδιαίτερα σημαντική και για τον ΠΑΟΚ, γιατί, ήταν η πρώτη φορά που έδωσε το στίγμα των σκέψεων του για την ομάδα. Ο ίδιος είναι στον σύλλογο, έχοντας αναλάβει την U23, από το καλοκαίρι του 2022 και είχε πάρει γεύση από την πρώτη ομάδα και στο τέλος της περσινής περιόδου, ως μέλος του τιμ του Ρικ Ντε Μιλ.

Αφού δήλωσε κολακευμένος από την εμπιστοσύνη της διοίκησης να του δώσει τα ηνία να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, είπε κάτι σημαντικό ενόψει των αγώνων με τον ΠΑΟΚ: «Δεν πρόκειται να αναποδογυρίσω τα πάντα. Θέλουμε, πάνω απ’ όλα, να χτίσουμε πάνω σε ό,τι καλό υπήρχε ως τώρα. Οι παίκτες γνωρίζουν πώς να παίζουν ποδόσφαιρο, θέλουμε να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση, να στηριχθούμε στα θετικά και να δούμε τι χρειάζεται να βελτιώσουμε. Αν μπορέσουμε να μπολιάσουμε το DNA της ομάδας με τις ποδοσφαιρικές ικανότητες των παικτών, μπορούμε να γίνουμε μία πολύ δυνατή ομάδα».

Πρόσθεσε, ακόμη, κάτι ενδιαφέρον: «Τα παιδιά έχουν ήδη δώσει 49 ματς αυτή την σεζόν. Είναι κουρασμένοι, αλλά έχουν δείξει ότι πεινάνε για επιτυχία στα πλέι οφ».

Μάλιστα, όταν θέλησε να αναφερθεί ειδικά στο ματς με την Σερκλ, σημείωσε και κάτι ακόμη: «Θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο στόχος μας προφανώς είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε υπερβολική πίεση στους αυτούς μας. Κάθε παίκτης πρέπει να φτάσει στο καλύτερο επίπεδό του και αν καταφέρουμε να το πετύχουμε, πολλά πράγματα είναι εφικτό να γίνουν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.