Ο Νεϊμάρ εξετάζει την επιστροφή του στη Σάντος

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2024

Ο Νεϊμάρ “ψήνει” την μεγάλη επιστροφή του στην ποδοσφαιρική οικογένεια, την Σάντος! Ο Βραζιλιάνος άσος θέλει να αποχωρίσει από την Αλ Χιλάλ και θέλει να γυρίζει στην πολυαγαπημένη του Σάντος.

Μάλιστα ο σούπερ σταρ έδωσε το «παρών» στην πρόσφατη εντός έδρας αναμέτρηση της παλιάς ομάδας του κόντρα στην Κορίνθιας. Το γεγονός πως ο Νεϊμάρ φορούσε μπλούζα με το σήμα της Σάντος, πυροδότησε τις φήμες.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Μαρσέλο Τεϊσέιρα αναφέρθηκε στο θέμα, μιλώντας στο ESPN Βραζιλίας, και τόνισε:

«Η συζήτηση ήταν πολύ σύντομη, αλλά οι γρήγορες συνομιλίες είναι συχνά οι πιο αποτελεσματικές. Θα ήταν πραγματικό θαύμα να καταφέρουμε να τον φέρουμε πίσω».

Ο 32χρονος έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ως τον Ιούνιο του 2025. Ο Βραζιλιάνος τον Ιανουάριο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου (ACL) και μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο στην αναμέτρηση με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Ο Νεϊμάρ εντάχθηκε στην ομάδα της Σαουδικής Pro League Αλ Χιλάλ τον Αύγουστο, όμως ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν αγνίστηκε μόνο σε πέντε αναμετρήσεις λόγω μυϊκών τραυματισμών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.