«Ο Νάρεϊ θα κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ, στη Super League, στην Ευρώπη...»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2022

Ο Έλληνας δημοσιογράφος του γερμανικού Kicker, Γιώργος Βαβρίτσας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Κάλεντ Νάρεϊ, οποίος βρίσκεται εδώ και καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά είπε: «Έχει γερμανική ποδοσφαιρική παιδεία ο Νάρεϊ. Πέρυσι είχε πολύ καλή σεζόν, την καλύτερη του τα τελευταία χρόνια, μετά την περιπέτεια που είχε στο Αμβούργο, το οποίο είναι "νεκροταφείο" ποδοσφαιριστών. 

Η περσυνή σεζόν του θα του εξαργυρώσει ένα συμβόλαιο σε μεγαλύτερη ομάδα».

Για τη διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ: «Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι διαπραγματευτής από την άλλη πλευρά είναι ο Κλάους Άλοφς, οποίος και εμπειρία έχει και γνώση διαθέτει, και δεν φημίζεται ότι κάνει τα χατίρια στους συλλόγους που θέλουν παίκτες της ομάδας που εκπροσωπεί.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον πάρει με ένα, όσο πιο γίνεται, χαμηλό ποσό. Αυτό το μέχρι 3 εκατ. που άφησε να διαφανεί η πλευρά της Φορτούνα δεν είναι ρεαλιστικό, πιο κοντά είναι το 1 εκατ. με κάτι συνοδευτικό. Η Φορτούνα τον κοστολογεί 1.8-3 εκατ., θεωρώ ότι το 1.8 θα ήταν τσιμπημένο. 

Εμένα θα μου έκανε εντύπωση αν τον αγόραζε ο ΠΑΟΚ με 2+ εκατομμύρια».

Για τα προσόντα και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Νάρεϊ: «Είναι πολύ καλός παίκτης, ειδικά αν πάρεις τον παίκτη που έχω σαν εικόνα και τον βάλεις στον ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ταχύτατος. Το γεγονός ότι στην καριέρα του έχει περισσότερες ασίστ από γκολ δείχνει κάτι. Ειδικά για τον σέντερ φορ είναι ένας πάρα πολύ καλός πασαδόρος.

Έχει περάσει από μεγάλες ομάδες, αλλά ηγέτης δεν ήταν πουθενά. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής που σε ένα σύνολο λειτουργικό μπορεί να δώσει συγκεκριμένα αλλά πολύ ουσιαστικά πράγματα, ειδικά με την ασίστ που έχει.

Ο συγκεκριμένος παίκτης στην Super League θα κάνει τη διαφορά, με την ταχύτητά του και την ντρίπλα του, τώρα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια... δεν ξέρω. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν έχει συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας, παρότι είναι 27 ετών, και αυτό κάτι δείχνει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.